Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faalaaaakal

sposób na wprowadzenie członka do pochwy - poczatek wspolzycia. prosze o rady

Polecane posty

Gość faalaaaakal

Witam. Mam pewien problem. Otóż rozpoczelismy z chlopakiem wspolzycie. tzn probojemy.Blony dziewiczej juz na pewno nie mam. pewnego dnia po prostu poczulismy ze pekla. Nie krawie ani troche, ale wiem ze to jest normalne. Problem lezy po stronie wprowadzenie czlonka do pochwy. Otoz chlopak wsadzajac palce mowi ze wchodza do pewnego momentu potem pochwa robi sie ciasniejsza i czuje on opor. Wsadzil jeden palec, potem 2 i sprobowalismy z czlonkiem. Odczuwam bol ale do zniesienia. Wprowadza on go do pewnego momentu i potem bol jest okropny. Czy to wina ciasnej pochwy i nalezy ja rozciagnac? Biore tabletki (byc moze jestem za sucha) i prezerwatywy ( na razie bo wiem ze daja wiekszy poslizg), Probolwalismy pozycji od tylu na lyzeczki (wchodzil najlepiej), klasycznej oraz od boku. Nasz sposob to wprowadzanie po troche, odczekanie i wprowadzanie dalej. Wchodzi do pewnego momentu a potem ten bol. Eh prosze o rady bo juz mnie to meczy. pozdrawiam

Gość faalaaaakal
szkołę to ja już skończyłam :)

Gość faalaaaakal
halo nikt mi nie pomoze?

Gość niewiadomkaa
Pochwa rozciąga się sama. Jak boli to znaczy, że jest za sucho. Kochajcie się dopiero wtedy jak sama będziesz chciała, żeby już wszedł. Jak wygląda gra wstępna?

Gość faalaaaakal
gra wstepna jako taka. prosze jeszcze o rady.

Jak będziesz odpowiednio nawilżona to nie będzie żadnych problemów, możesz np posmarować się provag żelem żeby ułatwić całą sprawę, a tak w ogóle to trzeba do tego podejść na spokojnie i z uczuciem.

Gość gość
po prostu weźcie inną pozycję

Gość gość
Jeśli między Tobą i Twoim chłopakiem jest prawdziwe uczcuie , czujesz się przy nim bezpieczna to spokojnie do wszystkiego nabierzecie wprawy .

Gość gość
Moze jestescie młodzi i nie przygotowani do sexu.Iile wy macie lat.

Gość gość
sprawdz czy nie masz 'niepodatnej blony dziewiczej', zdarza sie sporadycznie ale zdarza sie, usunac mozna tylko operacyjnie, idz do ginekologa i spytaj, tutaj najlepiej doradzi ci lekarz.... jezeli okaze sie ze problem jest natury anatomicznej lekarz skieruje cie na zabieg wyciecia, rach ciach i po sprawie, jezeli nie poradzisz sie lekarza i bedziesz probowac w bolach to nabawisz sie urazow do seksu a przeciez nie o to chodzi, a poza tym poczekaj z seksem - najlepiej do slubu, wstrzemiezliwosc seksualna nie zaszkodzila jeszcze nikomu a rozwiazlosc zlamala juz wiele serc i pokomplikowala niejedno zycie...........

Gość gość
Wybierz odpowiedniego partnera a spenetruje cię głeboko i pokaże ci uroki sexu.Powodzenia.

Gość gość
"pewnego dnia po prostu poczulismy ze pekla" wzruszyła mnie twoja historia :-O

Gość gość
Jeśli nie ma problemów anatomicznych, przyczyną bólu może być pochwica. Najlepiej udać się do seksuologa, który pomoże się z tym uporać. Ważne jest, żeby zadbać o nawilżenie podczas stosunku, jeśli gra wstępna nie wystarcza, można użyć żelu nawilżającego, np. Feminum żel.