Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OIUYTRTYU

po jakim czasu od 1 spotkania poszliscie z facetem do łozka?

Polecane posty

Gość OIUYTRTYU

jw.?

Gość po długich 2 latach.
męczyłam się strasznie,ale w koncu postawiłam sprawę na ostrzu noża-albo wóz albo przewóz. 9chodziło o to ,ze facet był bardzo wierzący i niebardzo uznawał seks przed slubem).

Gość ja poznałam
faceta z neta i przyjechał do mnie po pół roku pisania. Na kilka dni,bo był z drugiego krańca Polski. No i....kochaliśmy sie na 1 spotkaniu,ale to było tylko dopełnieniem tego co do siebie czuliśmy,bo przez ten czas zdązyliśmy sie juz zaangażować troszkę. Takze,jak widzicie-nie ma reguł w tym względzie-my poszliśmy niejako na 1 spotkaniu. Zresztą od 2 lat jesteśmy małżeństwem:)

Gość OIUYTRTYU
po jakim czasie miało byc... ja poznałam gartuluje;)

Gość kiniiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa
ja poznałam to pewnie albo Twoj partner sie przeprowadzil do Ciebie albo Ty do niego;)

Gość ja poznałam
JAK SIE SPOTKALISMY TO BYŁA W POWIETRZU TAKA CHEMIA,AZ LECIAŁY ISKRY. CUDOWNY W ŁÓŻECZKU BYŁ:) ZRESZTĄ JEST DO TEJ PORY🖐️.

Gość jeszcze przed
spotkaniem:)

Gość ja poznałam
on wprowadził się do mnie,znalazł tu pracę i zyjemy. KOCHAMY SIE JAK WARIACI:) :) :)

Gość ja z moim ukochanym moze
po miesiacu spotykania sie, to chyba na 8 spotkaniu bylo :p Planowane wcześniej :D Od tego czasu minęło 7 lat i nadal jest cudownie :)

Gość a co jest w/g was potrzebne
do założenia i utrzymania związku? o co chodzi wogóle zeby byc w związku? na czym to polega? napisze ktoś?

Gość odpowiadź na pytanie
po 5 miesiącach, spotkania były codzienne ale do seksu podchodziliśmy z rezerwa:) dziś jestem 5 lat po ślubie a razem 9 lat

Gość qqqqqwwwww
na pierwszej randce ktora byla naszym drugim spotkaniem. Dzis jestesmy razem 6 lat i 2 lata po slubie :)))))

Gość 111RazDwaTrzy111
Na 3 spotkaniu bo musielismy miesjce zorganizowac ;) Jestesmy ze soba teraz od prawie roku, mieszkamy razem i jak na razie (odpukac) wszytko super. Seks jest cudowny a i w zyciu codziennym sie uklada tak, ze az mi samej trudno uwierzyc (odpukac 1000 razy! ;)). Na wszekli wypadek i pluje przez lewe ramie...;) On juz po 6 miesiacach o slubie napomykal co ja narazie puszczam kolo uszu a ostatnio stwierdzil konkretnie, ze powinnismy w przyszlym roku w grudniu sie pobrac (bo sie zeszlismy rowniez w grudniu). Zazartowalam, ze musze pierscionek zareczynowy zobaczyc. Odpowiedz zalezy od tego czy trafi w moj gust ;) Zreszta na malzenstwie mi nie zalezy, tylko ciesze sie, ze jest nam tak dobrze ze soba. A jakby sie to mialo rozleciec to zostana mi przynajmniej piekne wspomnienia.

Im dłuższe oczekiwanie na ten momemnt tym większa escytacja ale jak jesteś młoda to szalej ;)

Gość ziemkaa
Tydzień. W marcu natępnego roku będą już 3 lata razem.