Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blinka balbinka

jest tu ankieta o sprzetach domowych SZOK

Polecane posty

Gość kijeczek
Tylko się nie przestrasz. Tak na prawdę to skąd jesteś. Bo wyjechałam do odległego miasta i nie mam tu żadnych przyjaciół i zaczyna mi samotność doskwierać.

Gość A ja.............
Nie mogłam się powstrzymać :-D Trzy, samołóż wywiorstne gręzacz tręci wzdyżmy Apelajda sękliwa borowajkę kuci, Greni małopoleśny te przezławskie tryżmy, Aż bamba się odmurczy i goła powróci. ;-)

Oj autorko, na złe forum weszłaś. Tutaj głównie biedota, chociaż jest trochę zamożnych osób Ja też nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki, chociaż w domu mieszkają 3 osoby, używamy jej praktycznie codziennie, w święta gdy zjeżdża się rodzina, mam wrażenie że cały czas

Gość XXI wiek mamy ludzie!!!!
Zalety zmywarek: Znacznie mniejsze zużycie wody niż w przypadku ręcznego zmywania, a co za tym idzie mniejsze zużycie prądu. Zmywarka korzysta z obiegu zamkniętego i kilkakrotnie wykorzystuje tę samą wodę przez co jej zużycie jest znacznie mniejsze. Dokładniejsze zmywanie - zmywarki zmywają w wyższej temperaturze, a cały proces nie opiera się na tarciu mechanicznym lecz na sile detergentów. Ochrona skóry dłoni, których nie musimy poddawać wpływowi gorącej wody i środków myjących. Oszczędność miejsca - ze zmywarki wyjmujesz suche naczynia a więc nie ma potrzeby stawiania ich na specjalnie do tego przeznaczonej suszarce. Oszczędność czasu - po każdym przyjęciu, wizycie gości wkładasz brudne naczynia do suszarki i na tym kończy się Twoja praca.

Gość kijeczek
O nie wrócili ratunku! Czy ja mam przedstawiać wam zalety zdrowego rozumowania?!

Gość kijeczek
stomatoloszka z powołania a Ty gdzie tu między biedotę się pchasz? Znajdź sobie jakieś forum tylko dla bogaczy.

Gość kijeczek
Stomatoloszka z powołania ale kontakt ze swoim zdrowym rozsądkiem to już może tracić?

Gość niekonieczny
ha ha. apentuła niewdziostek w te będy gruwaśne w koć trumiela wyprząchnie kocią bajtę sproczy oproszędły znimeci wyświrdle uwzroście a korśliwe porsacze dogremnie wyczkeśnie

Gość pfffffff
posiadanie zmywarki lub też jej brak, to nie kwestia bycia biednym... tylko osoba mocno ograniczona i spoglądająca na świat przez pryzmat wartość=pieniądz może tak sądzić jest masa innych powodów dla których ludzie nie mają zmywarek, piekarników, telewizorów... ale, zeby na zagadnienie spojrzec szerzej - trzeba umiec zobaczyc cos wiecej niz końcówkę swojego nosa :-)

Gość niekonieczny
mi zmywa opiekunka do dziecka, olewam, czy używa zmywarki. ludzie, dajcie w końcu spokój :P

Gość kijeczek
No cholera oni za nic tego nie pojmą że nie można oceniać innych za to co się ma a za to kim się jest.

Gość kijeczek
używane gacie na wagę to skąd jesteś bo ja obecnie mieszkam w Poznaniu.

Gość niekonieczny
idę, pies mi zaczął chrapać pod nogami , ale jak !! Wygonię go zaraz, żeby jeszcze polatał. Pozdrawiam zdroworozsądkowców kafeteryjnych.