Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara mayowa

czy wasze dzieci oglądają w tv transwestytów i rozmowy o narkotykach ?

Polecane posty

Gość sara mayowa

jak ich chronić przed złem kiedy w telewizji jest to norma ? Jestem przerażona. Dziś synek pyta czy może zapalić marihuane jak będzie starszy :( Boję się, że tłumaczenie niedługo nie pomoże :(

Gość upotyyyyyyyyyyyyyyyyy
Dobrze, że to poruszyłaś. Nie wiem ile twój synek ma lat, moja córcia ma 6 lat a syn 4. Usunęłam całkowicie TVN, TVN24 i SuperStację. Po prostu na ich miejsce ustawiłam jakieś ZigZagi i inne dla dzieci :) Nie ma innej rady ;)

Może kanały typu Cartoon Network? Nie uchronisz go przed tym, możesz jedynie zaopatrzyć go w świadomość.

Gość sara mayowa
I sama też nie oglądasz ?

tak choć nie jak leci , przy tym uczy się tolerancji do tych pierwszych i zagrożeń jakie niosą narkotyki.

Nie oglądam

Gość sara mayowa
Może i dobre to ;) Dzięki. Zaraz wywalam te kanały ;)

Normalne to nie jest ale innej rady nie ma. Ja rozumiem homo i trans i wszystko jestem w stanie zrozumieć ale żeby tacy ludzie byli w polityce i jeszcze występowali w telewizji jako normalni obywatele to jest przegięcie. Niedługo doczekamy się pedofilii w telewizji

Gość VaVa2222222222
Nie jesteście na czasie. Pedofile już byli w tvn, płakali jak im ciężko he he bez kitu odjazd co się dzieje w tym kraju

homo i transy niech sobie zyja w spokoju ale niech nie atakuja ludzi hetero i nie wypaczaja mozgow dzieciakom! teraz ta "tolerancja" zaszla totalnie za daleko. dzis mniejszosc juz nie walczy o tolerancje wobec siebie lecz o zmiane orientacji wiekszosci z hetero na homo. jest to niezwykle wkurwiajace ze narzucaja oni nam swoja orientacje i styl zycia, pragna byc swietymi krowami ktorych nie nalezy tykac i "brzydko nazywac", nawet jak za przeproszeniem nasraja nam na glowy. i te ich parady...rzygac sie chce jak sie widzi facetow przebranych za baby, z dildem w tylku, paradujacych bez odzienia i manifestujacy w imieniu "tolerancji" - i na takie cos kuzwa maja patrzec dzieci?? jak sa homo to niech se beda, niech zyja w spokoju jak i heterycy i nie atakuja innych swoja orientacja bo w ten sposob wkurzaja tylko ludzi a potem sie dziwia ze atakuje ich patologia i neonaziole.

Gość to są jakieś jaja ?
Dokładnie tak myślę. Niech sobie żyją ale nie paradują z tym w telewizji. Muszę pomyśleć o likwidacji tvn :)