Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazardzistka..

CZY LUBICIE HAZARD?

Polecane posty

Gość hazardzistka..

W CO GRACIE NAJCHĘTNIEJ I GDZIE? UZALEŻNIA WAS? WYGRYWACIE? ILE PRZEGRALIŚCIE?

Gość hazardzistka..
ja lubie hazard -przyznaje się. Nie uzależniam sie -kiedyś stwierdziłam że jestem wolna od uzależnień widocznie brakuje mi jakiegoś genu... Grywam jak każdy pewnie w totolotka -b.bardzo rzadko w multilotka b. rzadko w keno czasami Uwielbiam casyna kiedyś bywałam, teraz mam rodzinę i nie mam na to kasy-uwielbiałam ruletkę straciłam na niej kilka tysięcy. Poza tym lubie rynek newconnect i traktuje to jak hazard kiedyś zyskałam kiedyś straciłam i tak w kółeczko.

Gość hazardzistka..
no ale napisz coś więcej :)

Gość hazardzistka..
traktujesz to jak relaks? Ja się niesamowicie relaksowałam w casynie-czasami sie zastanawiałam iść do sauny na masaż basen czy do casyna?

Gość hazardzistka..
no to widze że ja jak zwykle osamotniona w swych przeżyciach,ale tak to już jest jak się ma mentalność milonera a się nim nie jest-trudno znaleźć bratnie dusze.

Dla relaksu to wchodzę na kafe, żeby pośmiać się z tutejszych głąbów :D Hazard to raczej kolejne dodatkowe źródło dochodu, gdyż grywam tylko w to, co daje największe szanse osiągnięcia zysku, dzięki czemu zawsze jestem na dużym plusie :classic_cool: Nic więcej nie powiem, nie potrzebuję konkurencji :D

Gość hazardzistka..
70b to ja miałam w podstawówce . Hazard źródłem dochodów-nie powiem że ciekawe bo nie taki poziom miał mieć ten topik. Przykro mi(((( zero zainteresowania.

Gość hazardzistka..
A wracając do twoich linków poniżej to wpadłam na to http://www.youtube.com/watch?v=KGE_DFCX74A&feature=related Podobny do mojego byłego jak jasna chlera tyle że mój miał zielono-błękitne te oczy i bardziej rozmażone-dlatego się w nim zakochałam ale miał parszywy charakter -dlatego się w nim odkochałam Znalazłam bardzo podobnego lecz z cudownym charakterem i wyszłam za niego)))))).