Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba stara panna wkrótce

doooobra dosyć już tego, koniec z facetami

Polecane posty

oczywiście po raz kolejny się zakochałam, po raz kolejny bez wzajemności, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło zakochać z wzajemnością, no chyba że o tym nie wiem. ale do rzeczy, mam dosyć tęsknienia za kimś, kto najprawdopodobniej ma mnie w dupie, mam dosyć patrzenia czy on patrzy (tym bardziej że nie patrzy), zastanawiania się czy on coś może jakimś cudem ma do mnie czy nie. ale raczej nie, bo raczej bym zauważyła. mam dosyć takich sytuacji. zaczynam walkę z sobą, przestać patrzeć na facetów, tym bardziej zakochiwać się i łudzić się że ktoś się we mnie zakocha z wzajemnością. zostanę starą panną, trudno, ktoś musi. może to jakoś przeboleję. bo kto by mnie pokochał, chyba się nie da :o potwora jednak nie zawsze znajdzie amatora :o

Gość ewsrtf
ja mam 35 lat i nadal nic wiec spoko rybka pewnie masz ok 20 i jeczysz

Gość jestem facetem i...
Nie płacz. Mogę ci wylizać bez zobowiązań.

powiedziałam zero facetów, czy to ze zobowiązaniem czy bez :o co z tego że mam ok 20 lat, czuję co czuję i tyle, mam prawo uważać jak chcę

Gość jestem facetem i...
No to chcesz żebym wylizał? Naprawdę dobrze to robię i mocno cię powykręca.

nie, nie mam PMS ;) po prostu nie chcę cierpieć już przez facetów, więc wolę się od nich jak tylko się da uwolnić, przynajmniej psychicznie

przerwę w czym?

ale chodzi o to że ja nigdy nie byłam w związku, nigdy nie flirtowałam i nie romansowałam, gdyż ci którzy mi się podobali olewali mnie, z kolei ci którzy coś tam proponowali to oni mi nie pasowali, także nie jest mi miło, nie mieć żadnego przeżycia, nie mieć co wspominać, i czuję że nie będę miała nigdy, więc muszę przestać skupiać się na chłopakach, bo to tylko przyprawia mi doła

Gość wyrwichrust
a co Ci szkodzi, pozwól się wylizać i tu i tam :)

właśnie przestań o tym mysleć,najwyraxniej źle trafiłas,ale uwierz ze wszystko przed tobą :-D Nie ma co się smucić laska,życie jest piękne :-D

Gość jestem facetem i...
A ile masz tych lat w końcu i skąd jesteś regionalnie?

za każdym razem źle trafiam ;) a życie jest do kitu i jeszcze raz powiem- spadaj kolo na drzewo, nie jestem zainteresowana 🖐️

Gość boratzluzytanii
jest takie powiedzenie miłosc jest gorsza niz biegunka,cos o tym wiemy

no chyba będę do tego dążyć, do samorealizacji, może jakoś zastąpi się tą pustkę :)

mówie ci zycie jest piękne tylko trzeba umieć je wykorzystać i nie dołowac się tak jak ty teraz :-D Pomyśl sobie ze jakiś biedny chłopczyk nie jadł od 4 dni i jest mu źle a ty nie marudz ze ci źle bo cie bozia skara

Gość jestem facetem i...
Dobry wibrator sobie kup i poczujesz się spełniona. A z takim ego to tylko lesbą możesz być i nawet tutaj widać twoją manierę wyraźnie.

Gość srali muchy wiosna byla
:D maniera? obcy chłop mi proponuje przez internet lizanie i odmowa to jakieś wysokie ego czy coś? :D no litości :)