Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie często bywam na czatach

Znajomość z czatu... czy mam wysłać zdjęcie?

Polecane posty

Mam problem. Poznalam kilka dni temu fajnego faceta na czacie. Mieszka w zasadzie "po sąsiedzku". Strasznie nalega na spotkanie ale ja jeszcze nigdy sie nie umówiłam z kimś poznanym przez internet. Czy powinnam jednak się przełamac i wysłać mu zdjęcie czy może urwać kontakt bo znajomości z czatów zwykle nie są nic warte? Pytam was bardziej obytych i starszych. Dodam jeszcze że mogłabym mu wysłać zdjęcie na którym bardzo ładnie wyszłam (fotograf robił) ale w rzeczywistości wyglądam dużo brzydziej. Czy powinnam?

Nikt z was nigdy nie miał znajomości przez internet? dodam ze mam 20 lat .

Gość boratzluzytanii
nie polecam

dzieki za odpowiedź. A masz jakieś zle doświadczenia?

Gość znajomosci ineteresntowe
powiem ci faceci z neta - uważają sie za bożków - szukają super dziuni - gdy wymiencie sie fotką okaze sie że on to zyeb na którego bys nie zwróciła uwagi (ale on oczywiscie "podobno przystojny :" tak sie opiszE) po czym wyslesz mu fote, nawet jak jestes atrakcyjna on zanizy twoja wartosc eewentaulenie sie spotkacie i okaze sie że on jest nizszy odciebie

jeszcze może sie zdarzyć że jak za ładna fotka/ dziewczyna to nie uwierzy stwierdzi że wysłalas mu fotke jakiejs modelki

Gość on z Tobą uriwe :D
jak tylko zobaczy fotkę :) 🖐️

Gość boratzluzytanii
mam pewne doswiadczenia, ktos mnie oszukal,ale to Twoje zycie i mozesz sprobowac,najwyzej i Ty sie sparzysz

Gość jedna onaaaa...
hehehe :D dobre :D ja bym go jeszcze przetrzymala, porozmawiaj jeszcze z nim troche i go wyczuj, jesli poczujesz ze to naprawde fajny facet to wyslij mu zdjecie, ale to musisz wiedzeic , ze faktycznie jest komu, (ze chcesz utrzymac znajomosc bo fajny, wartosciowy facet)

Gość a co mi tam!
jak Ci sie dobrze z nim gadało to wyślij, czemu nie. Ja kiedyś wysłałam i nie żałuje do dzis:)

Własnie wole nie ryzykować zeby sie nie sparzyć bo w ogóle nie wiem co mnie napadło zeby na czat wchodzic. Weszłam w zasadzie zeby pogadac z kimś obcym i nawet mi do głowy nie przyszło zeby kogos poznawac.

Gość kdkesdsd
nie wysylaj zdjec, z doswiadczenia Ci powiem, ze oni udaja super przystojnych. swoje zdjecie przerobi w photo shopie a potem bedzie cie dreczyl. Nie wysylaj, ci faceci szukaja latwej d*** do poruchania, czesto maja rodziny do ktorych sie nie przyznaja. Kiedys duzo bylam na czacie, ale on rzadzi sie swoimi prawami. piszesz z jakas osoba, opowiada o sobie, o zonie/dziewczynie ktora go zdradzlaa, a potem wchodzisz z innego nicka i juz inna historyjke opowiada.

[zgłoś do usunięcia] kdkesdsd nie wysylaj zdjec, z doswiadczenia Ci powiem, ze oni udaja super przystojnych. swoje zdjecie przerobi w photo shopie a potem bedzie cie dreczyl. Nie wysylaj, ci faceci szukaja latwej d*** do poruchania, czesto maja rodziny do ktorych sie nie przyznaja. Kiedys duzo bylam na czacie, ale on rzadzi sie swoimi prawami. piszesz z jakas osoba, opowiada o sobie, o zonie/dziewczynie ktora go zdradzlaa, a potem wchodzisz z innego nicka i juz inna historyjke opowiada. a mnie tacy wkurwiają którzy opowiadają zawsze to samo..nudziarze, ci to przynajmniej bajeczki opowiadaja ;D ogolnie milosci szukaj na sympatii a nie na czacie dla debili

Gość jedna onaaaa...
do postu powyzej - nie generalizuj! nie wszyscy tacy sa (owszem wielu) ale to sie da wyczuc w rozmowie...ja poznalam kilka naprawde fajnych osob takich normalnych, ktorzy faktycznie mowli prawde i sa ciekawymi ludzmi

Gość jedna onaaaa...
do znajomosci internetowe - prosze Cie! sympatia? :D ale pierdolisz glupoty! moja kumpela sie z kilkoma umowila bo szuka milosci, i co jeden to gorszy sciemniacz, albo kryminalista! Poza tym spojrzmy prawdzie w oczy - na sympatii ( czy w wiekszosci serwisach randkowych) sa tam ludzie ktorzy nie moga znalesc drugiej polowy w "realu" jakis powod musi byc?

Gość ewsrtf
spoko jesli moja kumpela ktora bosko wychodzi na fotach a na zywo jest pryszczata i nadrabia odslonietym tylkiem i cyckami to zrob tak samo

Ja nie szukam miłości. Po prostu weszłam z nudów.

Gość pokaz ...
pokaz swoje zdjecie , ktore mu ewentualnie wyslesz . Ja mialam dwie znajomosci przez internet i z jednym znajomym utrzymuje kontakt :) pierwszy i oststni raz sie z kims umowilam przez internet i naprawde bylo warto :) norbert pozdrawiam :)

Gość jedna onaaaa...
pokaz... a po co ma to tu robic? :| troche mnie to "zasmieszylo" a jednoczesnie zażenowało, skoro boi sie wyslac zdjecie jakiemus facetowi, to tu je upubliczni dla setek osob? :| litosci... sama pokaz jak wygladasz i ocenimy!

Gość boratzluzytanii
jest tez pewien typ ludzi,mianowicie zbieracze fotek,uwazaj komu chcesz wyslac

Gość berryberry
Ja podchodzę do tego tak, że wchodzę teraz tylko na czat w którym od razu przy nicku jest zdjęcie - tak się dzieje np. na gochat.in, nie ma rozczarowan

Gość nie klasyfikować!
A ja swego czasu wchodziłam na czaty. I spotykałam z ludźmi stamtąd. Wielu panów to beznadziejni kolesie, zapatrzeni w siebie... właśnie - "Kolesie" a nie "mężczyźni. Są tam też przyzwoici faceci, lecz nudni... nieatrakcyjni. Różnie jest. Raz się zakochałam w facecie, który mnie mamił miesiącami, powiedział, że mu na mnie zależy i zniknął bez słowa... cierpiałam pół roku po nim A potem poznałam na czacie mojego chłopaka. Nie zaiskrzyło od razu ale po pół roku bycia kumplami. Jesteśmy już parą 1,5 roku ponad, mieszkamy razem i bardzo się kochamy :)