Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura6969

Wzdecia

Polecane posty

Gość Laura6969

Mam wzdecia od jakiegos roku, ktorych chyba nie da sie niczym zwalczyc. Rano budze sie z ladnym szczuply brzuszkiem, a im blizej wieczora (bez znaczenia czy zjem duzo czy malo) brzuch mi puchnie i wygladam jak balon. Probowalam wszystkie reklamowane tabletki jak i Activie, i dalej nic. Ziolka rowniez pije systematycznie aczkolwiek nie daja zadnych efektow. Strasznie mnie to meczy, prosze o jakies porady. Czy moze takie wzdecia moga miec zwiazek z jakims innym problemem zdrowotnym?

ja już nie raz tutaj pisalam na ten temat, sama miałam takie problemy, zaczęłam czytać ksiazki Tombaka chyba najciekawsze, polecam rano kefir z otrebami albo platki owsiane, jabłka, do tego lactoral kotry wspomaga prace ukladu pokarmowego i wszystko u mnie działa już ok

Gość weroszeropa
no oczywiscie ze mozesz miec problemy zdrowotne, marsz do internisty - cos ci przepisze, a jak nie pomoze to gastrolog cie czeka.

Gość karola_1234
tez tak kiedys mialam, zaczelam jesc na sniadanie mleko z otrebami i slliwkami, potem jeszcze jakis jogurcik, w ciagu dnia duzo owocow, warzy, ciemnie makarony i ryze, zero slodyczy i lekko strawna kolacja - ciezkobylo sie przyzwyczaic, ale dzieki temu nie mam juz wzdec (i nawet troche schudlam:) a stosuje tez provag - na infekcje intymne ale na ulotce pisze ze poprawia tez prace ukladu pokarmowego, wiec moze tez cos pomaga