calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 WITAM ZACZYNAM DIETĘ 2X8 MAM 170 WZROSTU I WAGA 70 KG MOJ CEL TO WAGA 64 KG ZARAZ NAPISZE OPIS DIETY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 TRWA 16 DNI , MOŻNA SCHUDNAC NAWET DO 10 KG JESLI SIE PRZESTRZEGA ZASAD !1)- 2 DNI WODA Z MIODEM NATURALNYM 2)-2 DNI BIAŁY CHUDY SER 3)-2 DNI GOTOWANE JABŁKA 4)-2 DNI JARZYNKA GOTOWANA 5)-2 DNI BIAŁY CHUDY SER 6)-2 DNI SOK JABŁKOWY BEZ CUKRU 7)-2 DNI SOK POMIDOROWY LUB Z CZARNEJ PORZECZKI ( DO WYBORU , TRZYMAĆ SIĘ 1 RODZAJU) BEZ CUKRU 8)- 2 DNI SOK Z PIETRUSZKI LUB 2 ŁYŻECZKI SKRZYPU( GOTOWAĆ 10 MINUT I PIĆ 3 X PO SZKLANCE) W RAZIE NAPADU GŁODU MOŻNA W DANY DZIEŃ ZJEŚĆ DO 1/2 ARBUZA LUB 3 GOTOWANE JABŁKA LUB 3 SZTUKI KIWI PORCJE SĄ NIEOGRANICZONE I PORY DNIA TEZ ZAPRASZAM!!!!!! ZAPRASZAM CHĘTNYCH ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 DODAM JESZCZE ŻE KAWĘ MOŻNA WYPIĆ Z CHUDYM MLEKIEM LUB BEZ SOKI MOGĄ BYĆ Z KARTONU TYLKO BEZ CUKRU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Listopad 23, 2011 A znasz kogos kto stosowal ta diete i wytrwal ? A czemu jablka maja byc gotowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 tak zanm 3 osoby i wytrwaly schudly od 6 do 8 kg) :) teraz wlasnie zakonczyla ja moja znajoma, schudła 7 kg , i brzucha prawie niem ma zamiar jeszcz eraz ją zacząc w poniedzialek ,mówi że da sie wytrzymac aajak śa efekty to sprobuje :) woda z miodem zatyka i jesc sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 tak jabłka gotowane ona gotowala chwile w mikrofali, aha a jarzyny sie je jakie chce tylko gotowane m moga to byc takie mrozone mieszanki, albo inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 sorki za literówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakas dziwna i Napisano Listopad 23, 2011 malo ciekawa ta dieta no ale powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 mało ciekawa ale są efekty , bede sie wazyc po kazdej 2 dniowej serii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 wzrost 1.70 waga 70 kg cel 64 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 dieta jest prosta skuteczna nie musisz gotowac, nie glodzisz się- jesz ile chcesz i kiedy chcesz wygodna- wszędzie mozesz wziąść produkty do pracy itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angela....... Napisano Listopad 23, 2011 Moim zdaniem ta dieta to jakaś porazka. Zastanów się czy nie lepiej ograniczyć normalne jedzenie i chudnąc powoli niż katowac się tym czymś . Masz do zrzucenia 6kg to nie jest bardzo duzo. Na Twoim miejscu zrobiła bym sobie takie menu : śniadanie kawa/herbata/ sok + bułka grahamka np z twarogiem i pomidorem, na II śniadanie - owoc obiad - pierś z kurczaka gotowana + ryż + warzywa podwieczorek- jogurt nat + owoc Kolacja jogurt / owoc/ pieczywo wasaz szynkaitd . Myslę, że spokojnie powoli będziesz schodzic z wagi i nie rzucisz na jedzenie jak skończys z:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 dieta ta oczyszcza też organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 jeżeli sie zmotywuje to wytrwam i schudnę ja jak zjem 1 kromke chleba to juz mnie ciagnie do wiecej wiec myśle ze bedzie okey , za miesem nie przepadam a tu go też nie ma nikogo nie namawiam pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angela....... Napisano Listopad 23, 2011 No oki rozumiem Cię. Tylko żebyś po skoczeniu sie nie rzuciła na jedzonko :) A ćwiczysz cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 mam zamiar zakupic stepper, dużo chodze na spacery z psem ( w tym duzo biegania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 pozniej bede chciała jesc i trzymac sie zasad 3 fazy south beach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Listopad 23, 2011 najgorsze to te 2 dni z pietruszka lub skrzypem. Dla mnie nie do przejscia. Ale pewnie mozna je zastapic znowu woda z miodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 nie wiem te dwa dni sa najgorsze moze można je zastapic miodem ale można zjesz wtedy 3 jabłka i te inne produkty ktore napisałam jakos pzretrzymam mam nadzieje te dwa ostatnie dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Listopad 23, 2011 Ja bym chetnie z toba przeszla na ta diete, ale 3 grudnia mam impreze a nie chcialabym jej przeywac bo chyba nie dalabym rady od poczatku wszytko powtarzac, Narazie jestem na tzw. zdrowym odzywianiu, ale chudne starsznie powoli. Jak mozesz zaczac od 5 grudnia to bedzie mi milo a jak nie to to zaczynaj od razu i pisz jak Ci idzie, Trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 pewnie pod koniec żoładek sie skurczy i jako da sie wytrzymac ( skoro inni dali rade) i tak jak nikt nie zacznie to bede tu wpisywa moje zmagania :)sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 ja już zaczęlam dzisiaj już sie nastawialm psychicznie:) ale zacznij innego dnia , moze ktos jescze dołaczy :)pozdrawiamja bede dietowac do 10 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 23, 2011 ale sie rozpedziłam heheh nie do 10 tylko 8 grudnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Listopad 25, 2011 Jak Ci idzie ? Wytwalas te 2 dni na miodzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calpirosa 0 Napisano Listopad 25, 2011 wytrwałam:) najgorsze jest to że moja kuzynka idzie do szpitala i bede musiąla zaopiekowac sie jej dziecmi i tu mam problem bo nie wiem czy dam rade przy dzieciakach z ta dieta , specjalnie wzięlam urlop zalegly zeby zrobic ta diete i dzis mam jechac ( do innego miasta ponad 150 km , i chyba pzrerwe i zaczne jak wróce a narazie postaram się jesc mniej i ,:0 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Listopad 25, 2011 no tak, jechac na samym twarogu i zajmowac sie dziecmi, moze byc ciezko :-) . Ja postanowilam zaczac za tydzien, od 5 grudnia. Badzmy w kontakcie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkh Napisano Styczeń 3, 2012 nikt nie stosuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach