Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patio patio

sa tu lipcowki 2009?

Polecane posty

Gość hahahh:D:D
nastepna idiotka przylazla:D:D:D:Dpisz,pisz głupa mamusiu, jak tam twoj downowaty bachor?

Gość kochanek teletubisia gejusia
niezle :D swoja droga ktorys raz z rzedu pojawia sie jakis dziwny temat o jakis dziwnych osobnikach, ktore rzekomo maja jakis klubik wzajemnej adoracji, ale to jak z garnkiem pelnym zlota na koncu teczy, kazdy wie, ze istnieje, ale nikt nie widzial :D przestancie tak zachwalac tylko namiary podajcie :)

Gość bleeeeeeeeee :D
pewnie nic nie maja tylko udaja jakie sa zajebiste

Gość teletubiś gejuś
hahahah :D :D :D - meliska for You ;) kobieto jaka Ty beznadziejna jesteś :?

Gość teletubiś gejuś
mam kochanka :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

macie tego linka czy nie??? po pracy tez mi sie nudzi a swoja droga dobrze, ze nie mam bachora bo jak widze co z Wami zrobil porod to wspolczuje :D haahaha, ty chyba razem z dzieckiem mozg urodzilas, co??

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
normalnie gwiazdy internetu, gdzie nie spojrzysz tam lipcówki 2009 :D :D :D

Gość kochanek teletubisia gejusia
bzzzzz no wlasnie wiem, ale kazdy gada a nikt nie potrafi zalinkowac :D a mnie ciekawosc zzera :D

Gość ahhhkkk
ja jestem lipcówką 2009,swego czasu trafiłam na jakis topik chyba ten o ktorym piszecie ale byłam krotko i panie znały się od dawna wiec jakos się nei zaaklimatyzowałam,pisały tez ze mają prywatne forum i wrzucają tam fotki,wiec ja tez chcialam wrzucic mojej niuni ale panie nie dały mi namiarów,ktoras napisala ze "nowym" nie dają,ze trzeba pobyc troche dłuzej, zeby nabrały zaufania itd...ogólnie to sie w sumie nie dziwię ale tak czy owak byłam tam krótko i jakos nie zagrzałam miejsca ,potem moje wypowiedzi były juz zupełnie ignorowane i nie przyjełam się jako "nowa" po ok 3 tyś wypowiedzi.tak zenie mam zdania-dodam jeszcze ze byłam "nowa" na 2 roznych topikach (innych) i tam dziewczyny przyjeły mnie z radoscią i z niektorymi do dzis utrzymuje kontakt a z paroma isę spotkalam w realu tak ze nie jest powiedziane ze nie mialam szans jako nowa,poprostu t am była juz zgrana paczka i nikogo nowego juz one nie chciały. tak czy owak jestem lipcówką jak ktos chce popisac-to ja chetnie:)

teletubis gejus to kretynka o nicku na i***n:D:D::D:D:D

Gość ahhhkkk
ale tamten topik juz chyba nie istnieje

hahahhh, co z tym twoim mozgiem??

Gość patio patio
witaj ahhkk :) jesli chcesz popisac to ja chetnie :) mam coreczke, urodzila sie 5 lipca z waga 3400 i 54cm dluga :) ma na imie Patrycja :)

Gość patio patio
u nas wlasnie zaczal sie bunt chyba jakis dwulatka spozniony, mala sama sobie wybiera w co chce sie ubrac, najchetniej chodzilaby w rozowej sukience ksiezniczki dzien i noc :) nawet do zlobka chodzi tak ubrana :)

ty i***n jak tam twoj przymulony bachorek? to prawda z tym downem?

Gość ta co ukradła księżyc
patio patio też jestem lipcową mamą dziewczynki....moja Zosia urodziła się ostatniego lipca :D tez ma etap kreowania własnego ja :) ostatnio chciała iść do żłoba w piżamie :? jaki cyrk w domu był :(

dacie jakiegos linka czy nie??

Gość jhKJfhKJFHkjHFkjHfkjhf
po chuj ci link jak to jest forum zamkniete i trze byc zalogowanym zeby czytac

Gość okrężnica napoleona
hahahahhh tyle o nich wie, że linka do nowego forum pewnie zna :D

Gość patio patio
ta co ukradla slyszalam ze Zosie potrafia dosc wczesnie wyrazic swoje zdanie :D uciekam, musze wstac wczesnie do pracy jutro, moze akkhh tez sie odezwie w miedzyczasie :) albo jakies inne mamy, ktore nie wpasowaly sie w oslawiony temat lipcowek 2009 :D

Nie jedna mi to już osoba mówiła....w końcu istnieje określenie "Zosia samosia" ;) babcie takie umie wybrały ale jednak coś w tym jest bo idealnie pasuje do mojego dziecka :) mam nadzieję, że temat mimo wszystko się rozwinie i będą tu zaglądały te dziewczyny, które naprawdę chcą pogadać o dzieciach :) do jutra :)

Gość mom:)
chętnie bym popisała o dzieciakach i innych duperelach, ale jak widać jest grupa idiotek, które sobie za honor wzięły zniszczyć wszystkie tematy "lipiec 2009"

Widocznie czegoś tym lipcówkom zazdroszczą:) Skoro my chcemy pisać to po prostu ingnorujmy głupie wpisy :)

Gość mom :)
ta co ukradła księżyc moja córka całą ciąże była nazywana Zosia przez mojego teścia, i wyobraź sobie, że imię pasowałoby do niej jak ulał, charakterek to ona ma, od dawien dawna wszystko robi "sama". Na imię ma Pola.

hehehehe :) moja córka całą ciążę była Dawidkiem :)

Gość mom:)
ta co ukradła księżyc - ja strasznie marzyłam o chłopaku, ale jest dziewuszka. Zagląda tutaj jeszcze ktoś?

Witam :) Nie miałam czasu na siedzenie przed komputerm :( widzę, że temat umiera śmiercią naturalną :? no cóż...wyżyły się niektóre i skutecznie go rozwaliły :( Nom :) ja chciałam córkę. jak się dowiedziałam, że chłopak będzie to jakoś nie w sosie byłam, potem akceptacja stanu rzeczy i wmawianie sobie jaka to głupia jestem, że przecież najważniejsze, że dziecko jest zdrowe i nic niepokojącego się w ciąży nie dzieje :) no ale urodziła się Zosia i znów szok :D pozytywny :D