Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też...kobietka

Niskie kobietki -sklep z ciuchami

Polecane posty

Gość też...kobietka

Zapraszam do dyskusji wszystkie panie o niskim wzroście na temat ciuchów - czyli temat który wszystkie lubimy. Planuję otworzyć sklep z ubraniami dla niskich kobiet, aby takie kobiety mogły kupić dla siebie ubrania pasujące do ich wymiarów. Proszę o Wasze opinie czy macie problem ze znalezieniem ubrań na swoją figurę. Czy byłybyście zainteresowanie robieniem zakupów w sklepie oferującym odzież specjalnie dla niskich kobiet. Zapraszam do dyskusji wszystkie niskie kobiety, jakie macie potrzeby jeśli chodzi o ubrania. Wypowiadajcie się kobiety, zapraszam

Gość też...kobietka
Niskie kobiety ( 150cm +) czy macie problem z kupowaniem ciuchów pasujących na Waszą figurę? Napiszcie swoją opinię :-)

Gość też...kobietka
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki

Gość też...kobietka
podszywaczom dziękuję i nie zapraszam

Gość też...kobietka
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość ewewewew
Hahahahhahah

kiedys sprzedawalam ciuszki, myslalam nawet o zalozeniu sklepu, ale nie wiem, czy jest sens nastawiac sie konkretnie tylko i wylacznie na ciuszki dla niskich kobiet, moze tylko poszerzyc dzialalnosc o tego typu odziez.

Gość też...kobietka
Już niebawem powstanie sklep z ubraniami dla niskich kobiet. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu na e-mail niskie-kobietki@wp.pl- podam gdzie bedzie można go znaleźć

Gość niziuttttka
Ja jestem niska, chętnie coś się dowiem na ten temat

Tez jestem niska 156 cm. Ale jakos sobie radzę co prawda każde spodnie muszę skrócić, robie to sama więc odchodzi mi szukanie krawca. Podobnie z bluzkami często muszę skracać rękawy aczkolwiek nie zawsze. W sumie nie narzekam az tak bardzo na klopoty z doborem garderoby.

Gość też.....kobietka
Pewnie jesteś szczuplutka i młodziutka, to maż mniejszy problem

Jesli o mnie mowa to owszem jestem szczupła ale już stara dupa po 40-tce, chociaz może po mnie tego nie widać.

Gość też...kobieta
To gratuluję młodego wyglądu.

Gość też...kobietka
ubrania dla filigranowych kobiet znajdziecie na ka-fi.pl U nas standard - to modele na 156 cm wzrostu, pasują na kobiety poniżej lub powyżej tej wartości zależnie od budowy. Już niedługo kolejne modele na jesień.

Gość też...kobietka
Witam, Przypominam wszystkim filigranowym Paniom, że ubrania na wzrost poniżej 160 cm można znaleźć tutaj: www.ka-fi.pl Można tu znaleźć sukienki, spódniczki, żakiety, spodnie, bluzki... już niebawem nowe modele na wiosnę

Gość też...kobietka
Okazja na tańsze zakupy. Tydzień niskich cen w Ka- Fi fashion. Zajrzyjcie

Gość też...kobietka
Ostatni dzień promocji. Jeszcze dziś można kupić w tańszej cenie sukienki, spódniczki, bluzki, żakiety, spodnie... wszystkie modele dla kobiet o filigranowym wzroście http://www.ka-fi.pl/

Nasza bluza COCAINE cieszy się coraz większą popularnością.. A teraz mamy dla was niespodziankę... Przez WEEKEND mamy darmową wysyłkę (tylko listy pocztowe) ! Zapraszam na ZAKUPY ! P.S : na niektórych aukcjach mamy dodatkowe gratisy... SPRAWDŹ SAM... Miłego sobotniego popołudnia http://allegro.pl/bluza-cocaine-unikat-szara-czarna-gratisy-max-mod-i3956082179.html