Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella ...

Opinie na temat młodej niani: 22 - 28 lat.

Polecane posty

Witam, własnie jestem na etapie poszukiwania niani do dzieci. Zgłaszaja sie same młode dziewczyny. 22-28 lat. Nie posiadajace wlasnych dzieci. Mam wątpliwosci czy taką nianie zatrudnic. Czy sobie da rade z dwójką dzieci. Prosze opinię na temat takich młodych niań. Czy któras z was zatrudniala, jak sie taka niania zajmowala dziecmi. Ja sobie dawala radę?

Gość podwojna mamka1111
nie zatrudnilabym osoby ktora nie miala wlasnych dzieci bo moze sobie po prostu nie poradzic. Jeszcze Ty masz malutkie dziecko i w takim przypadku naprawde trzeba miec dosw do takiego malucha... skorzystaj z poratlu niania.pl. Tam wybierzesz kogo bedziesz chciala.

Gość mireczkaa
jak zatrudniałam moją nianię była w czwartej klasie szkoły sredniej:) Swoich dzieci nie ma, była to jej druga praca jako opiekunka, a pierwsza z tak małym dzieckiem- córka miała wtedy 6miesięcy. Jesteśmy "razem " do dzisiaj, dziewczyna sprawdziła się. Moja córka ja uwielbia:) I do tego ma pomysły i zapał. Jesli mogę coś doradzić- nie kieruj się wiekiem tylko tym jakim niania jest człowiekiem. Musisz poczuć, że to "TO". Na rozmowach kwalifikacyjnych, jesli cokolwiek ci nie spasi szukaj dalej. Powodzenia.

Moja poprzednia jak i obecna niania są po 50 . Jedna ma już wnuki . Jakoś bardziej potrafię zaufać osobom które mają doświadczenie wychowania własnych dzieci oraz wnuków .