Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnażona

Czy samotna mama daje radę?! Jak to jest?

Polecane posty

Gość Ładnażona

Boję się, że czeka mnie samotne macierzyństwo. Coś we mnie pękło i powiedziałam dość, nie chce widzieć swojego męża na oczy. Jak to jest być samotną matką?

Gość mamama27
czasem lepiej czasem gorzej - nie ma jednoznacznej odpowiedzi - czasem w byciu razem jest tak źle że lepiej być samym - bez ciągłych kłótni i awantur - mama spokojna i dziecko też - ale bywają chwile trudne kiedy fajnie mieć kogoś bliskiego..

Gość Ładnażona
A myślicie że kobieta z dzieckiem ma szanse jeszcze na miłośc?

Znam 2 przypadki samotnych matek . Jedna pracowała w zawodzie fryzjerki . Kiedy zaszła w ciąże jej facet znęcał się nad nią i ją bił . Myślała , że przejdzie - nie przeszło . Kiedu urodził im się syn odeszła od niego . Po jakimś czasie poznała miłego i inteligentnego faceta - jej z nim do dziś . Teraz mają dwoje dzieci . Zaakceptował małego jak własnego synka . Druga dziewczyna zostawiła swojego zaraz po porodzie - szukał innych bab , kłamał i zachowywał się w stosunku do niej chamsko . Na siłę szukała chłopaka - za każdym razem zawodziła się na facecie . Kiedy przestała mieć nadzieję i szukać - on przyszedł sam . Teraz czeka ich ślub . Ja nie jestem samotną matką ale tatuś mojej córki wyjeżdża za granicę i czasem jest lepiej a czasem gorzej . Wychowanie córki w większości stoi na moich barkach - bo to ja codziennie mówię jej co wolno a co nie i dbam o nią fizycznie i psychicznie . Mimo iż po powrocie taty to on zajmuje się córką .

Gość Ładnażona
Zresztą co ja piszę, to nie jest wazne, po prostu boje sie czy umiem byc sama. Ale to nie wazne. Zadałam własnie męzowi pytanie bo strasznie blaga o przebaczenie, mowi ze to ostatni raz (tak jak zawsze, tylko ja teraz jestem twadsza i nie wierze) Spytałam się go czy potrafi CAŁKOWICIE zrezygnować z baru, piwa i hazardu. Odpisał, że tak na zawsze, jezeli pozwole mu dzis wrocic do domu, przeprosic nas i przytulić.

Ładnażona jasne,ze masz szanse na miłość,dzieck oto nie przeszkoda,mój kolega ma żonę któa ma dziecko z innym,moja kolezanka ma jedno dzieck oz innym a drugie z obecnym partnerem ;) co do baru,piwa i hazardu hmm to nie wiem,ciężko wyczuć,facet by na prawdę musiał woleć Was niż to o czym piszesz,ale skoro sam do tego wniosku nei doszedł to nie wiem czy sie zmieni dla Was,albo przejrzał na oczy,ze moze Was straci...nie wiem,szansa na poprawę to 50/50 Ty powinnaś wiedzieć najlepiej,my go nie znamy !

Gość Ładnażona
salemninka80 tak... Nie doszedł do tego i teraz w końcu chce mu pokazac ze to naprawde może być koniec, jak to nie pomoże, to nic nie pomoże! Już próbowałam łagodnie... I tylko mialam z tego to ze czekalami czekałam na niego.