Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopertkowaa

Problem z okresem - skąpy, brązowe plamy, opóźniony

Polecane posty

Gość kopertkowaa

Okres zawsze mialam w miare regularny. Krwawienia obfite, trwające 5-6 dni. W zeszłym miesiącu opóźnił mi się o 14 dni i był skąpy, 3-4 dni parę plamek. Pomyślałam o ciąży, bo kochałam się z moim facetem, ale z zabezpieczeniem prezerwatywy. Nie zrobiłam testu. Poczekałam do kolejnego miesiąca i co? Niby coś się pojawiło wtedy kiedy miało, ale są to brązowe plamki, w środku jest krew, bo sprawdziłam palcem, ale znowu nie leci. Jestem masakrycznie zestresowana. W zeszłym i tym miesiącu pojawiły się na tydzień przed okresem problemy grzybiczne, ale to zapewnie nie jest powodem tych naglych zmian w okresie. Juz spać po nocach nie mogę. Wiem powinnam test zrobić, no ale raczej wydaje się mi i mojemu facetowi ze to niemozliwe bym byla w ciazy. Co moze miec jeszcze wplyw na okres? Mam 28 lat, z wiekiem to się jakoś zmienia czy jak? Nigdy nie sądziłam że będzie brakowało mi tych obfitych krwawień :/

Gość a który to
a może po prostu idź do ginekologa.

zrob test - moze Cie uspokoi - kosztuje ok 10zl wiec warto. a pozniej idz do lekarza

Gość kopertkowaa
Tez mysle zeby zrobic, bo druga pod rzad taka dziwna miesiaczka mnie niepokoi. Czy ten test moge zrobic teraz, jak mam te brazowe plamienia i w srodku jest troche krwi? Ja jestem bardzo zdenerwowana i wmawiam sobie juz wszystko. Z tych nerwow caly czas pobolewa mnie brzuch :(

Gość chodzi ci pewnie
tak rób test i tyle.

Gość kopertkowaa
Najchetniej juz bym poszla do apteki i zrobila ten test, ale jestem w pracy :/ Jak bede w ciazy to bedzie katastrofa.

Gość a jakiej rady chcesz?
niezależnie od wyniku testu czeka cię wizyta u ginekologa/

Gość kopertkowaa
Zrobilam test. Wynik wyszedl negatywny. Uspokoilam sie. Moze jak sie wyluzuje to okres sie pojawi. Tak czy siak pojde do gina, ale nie predzej niz po swietach.

Gość kopertkowaa
Okres sie pojawil :) Jestem happy;)