Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za okropne babsko

Beatka s-k

Polecane posty

Wy tez uwazacie, ze osobnik o tym niku jest wyjatkowo zakompleksionym, wiejskim bytem ?? nie potrafi w zadnym watku wypowiedziec sie uzywajac normalnych slow. Ciagle tylko obraza innych. wstretne babsko!!!! lecz sie kobieto!!!!!!!!!!!

nie masz juz gdzie wylewac swojego pelnego zawisci jadu??? Tylko musisz zakladac temat poswiecony leczeniu twoich kompleksów?

oo uderz w stol a nozyce sie odezwa ;) dalej pokaz co potrafisz :)

pieknie sie podpisalas w swoim nicku, nie mam zamiaru z toba dyskutowac, bo twoje kompleksy i przegrane zycie to twoja sprawa i chocbys wylewala hektolitry swojego jadu to i tak nic ci to nie pomoze.

nie znasz mnie, a moje zycie wcale nie jest przegrane. sama o sobie wystawiasz swiadectwo wypowiadajac sie w watkach. Zreszta zaraz przeszukam forum i wkleje Twoje obrazliwe wypowiedzi!

autorko, po co Ty z nia dyskutujesz? takie jak ona olewa sie z gory na doł i ignoruje wpisy:D szkoda nerwow

bo dobrowadza mnie do szalu ta kobieta! zreszta w ogole nie ejstem w stanie zrozumiec, jak kobieta w dodatku majaca w stopce opis "rodzina jest najwazniejsza" moze tak brzydko sie wyrazac, przeciez to uwlacza jej godnosci. smutne, ze nie potrafi kulturalnie wyrazic Swojej opinii.