Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam....

czy ktos sie zna na konsolach?

Polecane posty

Gość eeewerwrw
Gry się dokupuję ;) A nic innego nie polecę bo to jest według mnie najlepsza konsola przenośna.

Gość czekoladaaaaaaaaagsgsgsgsgsg
no gry się dokupuje osobno, ale chyba jakieś tam darmowe małe gry są już, a przynajmniej są do ściągnięcia za free z neta... mój facet ma inna,a le nie wiem czy lepszą czy nie.. wiem, że ja teraz chce sprzedać, żeby kupić lepszą..

Gość pytanie mam....
a drogie sa takie gry? bo w sumie na innych aukcjach sa konsole +2-3 gry ale ci uzytkownicy az tak dobrych komentarzy nie maja. a w sumie nie chce na prezent wydawac 800 zl. A moze cos innego polecicie dla chlopaka ktory lubi grac?

może grę?? :) takie gry nie są drogie jak normalne na zwykłe PS3 jedne z droższych to z tego co ja sie orientuję sa 60-80 zł..pewnie są tez droższe ale nie wiem..wiem że za takie kwoty na pewno są

albo kup używaną już z grami.. często te używane są nowe i ludzie je sprzedają i tak już są wgrane gry..więc cena pewnie wychodzi podobnie jak nowa tyle że masz już gry

Gość pytanie mam....
a wypada dac w prezencie cos co bylo uzywane? Kurcze a chcialam sprawic mu radosc taka gra bo takiej rpzenosnej to on nie ma a wiem ze by sie z tego cieszyl...cos moze bede obserwowala aukcje i cos tanszego kupie i wtedy ejszcze na gre mi starczy albo wylicytuje cos z dgrami...bo ogolnie wydaje mi sie ze jezeli na taka konsole wydam te 500 zl i jeszcze mislabym dokupic z 2 gry za te 60-80 zl to jednak to bedzie za drogi prezent, ja az tak duzo nie zarabiam zeby takie drogie prezenty robic niestety.

konsola -> wyspecjalizowany komputer do grania który kupisz tania... tylko ze gry na konsole są w dniu premiery po 200 zł a nie jak na PC przeważnie po 100zł.