Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamannnaaa

Ból glowy, mdłości,zawroty,kolka,omdlenie. Co mi jest?Pomocy

Polecane posty

Gość Zalamannnaaa

Witam Potrzebuje waszej pomocy pierw napisze kilka zdan o mnie co robie ijakie mam objawy. Lat 20 wzrost 176 waga 60 kg. Od 3 tygodni przygotowuje sie na testy do policji w szkole policyjnej chodze tam 2 razy w tygodniu do tej pory nic mi nie było ale wczoraj z samego rana przed egzaminem mdłości mnie złapały po jakimś czasie przeszły wiec poszłam na trening oczywiście na takich treningach jest bieganie, skakanie itp, wszystko było ok lecz gdy wróciłam do domu lewe ucho mi się zatykało , ból głowy, znowu powrociły mdłości i krecenie w głowie(od czasu do czasu) w pewnym momencie omdlałam. Było wszystko znowu dobrze przez około 2 godziny jak juz znowu sie zaczeło to wszystko mocniej i cały czas czułam sie jak na karuzeli dlatego poszłam spac bo moze z zmeczenia, rano dzisiaj wstałam i dalej mam zawroty głowy narazie tylko to al normalnie funkcjonować nie moge. Od jakiegos czasu czuje ból po lewej stronie wydaje mi sie ,ze to kolka ale ni jestem pewna bo lekarzem nie jestem :) W ten dzien po treningu bardzo mnie moj chłopak zdenerwowal(moze to też jest ważne) Prosze o pomoc, czy badania krwi mogą cos wykazać ? Czy macie może jakies propozycje co mi moze byc ?

Gość aann//
Mogą to być objawy nerwicy albo następstwa silnego stresu. Mysle ze powinnas isc do lekarza i opowiedziec mu o wszystkim. Czasem wystarczy ze masz za mało magnezu albo żelaza i to pwoduje takie obajwy. Niech ci porobia podstawowe badania