Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Comamzrobic32

Co zrobić z partnerką?

Polecane posty

Gość Comamzrobic32

Witam. Otuz mam taki problem.. Moja dziewczyna sie ciagle czegos czepia i marudzi strasznie.. uwaza ze ja to robie i ja mecze itd.. Kiedys mysle bardziej jej zalezalo to chowala pazurki... Teraz wyszlo jaka jest naprawde.. Zawsze sie jej cos nie podoba.. A ja nie mam sil.. sercemi wali jak mlot... cisnienia dostaje.. mam isc do pracy od 5 grudnia i juz mam podpisywac umowe a ona mi dowala ze "haha jeszcze nie podpisales to nie ma co sie cieszyc" no ok.. ale bez przesady... to bylo mega przykre.. Takie z jej strony zobojetnienie.. Jestem ciepla osoba i uczucia sa dla mnie bardzo wazne.. Facet powinien byc twardy ok.. Ale co ile moge stawiac na swoim jakz araz sie wscieka i ma problemy.. A jak tylko ma okazje to zawsze prosi mnie o pomoc bo jej zawsze chetnie pomoge... Ale jak ona ma cos zrobic to odrazu wielkie wymagania stawiam.. Nie kumam tego wogole.. Czepia sie mojej rodziny i lapie mnie za slowka a potem wyciaga wnioski i durnie analizuje.. I zazwyczaj nieprawdziwe wnioski... Nie wiem co ja mam z nia zrobic.. Nic do niej nie dociera.. kiedys mnie szanowala a teraz tak jakby nie wiem.. Za kazdy blad mnie rozliczala.. ;/

Witam. Otuz mam taki problem." widzimy Na Allegro kupisz tanie słowniki ortograficzne :D

11:57 [zgłoś do usunięcia] Regres Witam. Otuz mam taki problem." widzimy Na Allegro kupisz tanie słowniki ortograficzne Przed chwilą na innnym temacie widziałam jak zrobiłeś podobny bład wiec nie wytykaj ich innym sam nie grzeszac ortografią:) do autora- na moje oko to poczatek konca.

Gość Comamzrobic32
A jest cos co moge z tym zrobic? Pisze szybko wiec robie bledy.. Co mam teraz poprawiać błęy itp.? Sam sobie kupuj słownik i spij z nim pod poduszką! Doradzi ktoś?

Gość Comamzrobic32
*błędy.. Klawka nawala ;p

Gość Eleeene
zgadzam sie M malutka . Przykro mi , ale chyba to nie ta kobieta dla Ciebie.

Gość Eleeene
nic nie zrobisz.Nie zmienisz kogos na sile. Ma w nosie twoje uczucia, moze juz zaplanowala odejscie , tylko nie ma odwagi wprost powiedziec, wiec uderza w czule miejsca. Po co dac sie ranic, niszczyc sobie psychike i serce. Niech znika , jak nie potrafi byc z Toba.

Chłopie, powiedz jej, że nie bawisz się w gierki, i jeśli jej coś nie odpowiada, to niechaj wypier.. tam, gdzie będzie jej lepiej. Nie bądź miękki dla tej konkretnej osoby. W życiu nie pozwoliłbym na takie traktowanie siebie.

Gość Comamzrobic32
mam teraz urodziny brata ktory nas zaprosil i wymysla milion powodow zeby nie isc..

Gość Eleeene
to idz sam.Nie pros, nie nalegaj.Idz i sprobuj dobrze sie bawic. Szanuj siebie.

Gość zacznij jakby wiedzieć
kiedys mnie szanowala a teraz tak jakby nie wiem.. zacznij więc jakby szanować się sam