Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kharolina

Trudny temat - Czy dziewczyna "z przeszłością" nie zasługuje na dobrego faceta?

Polecane posty

Gość ziemkaa
Zgadzam się z żabą Letycją. Chciałabym już na samym początku zadecydować czy chcę być z kimś takim czy nie. Mój facet wyłożył mi wszystko o sobie co powinnam wiedzieć na pierwszych spotkaniach.

Gość kociaczek78696886586
moim zdaniem ty sie jeszcze podniecasz tym co robilas i z kim sie zadawalas, phi co z tego ze rzucalas tematem razem z chlopakiem, pseudo gangsterzy, z tego co piszesz to ich sprzedalas a tego sie nie wybacza zwlaszcza ze iles lat obracalas sie w tym towarzystwie, ale pewnie ratowalas swoja dupe i jak zrobilo sie cieplo to zagonilas wszystkich i spieprzylas z miasteczka

"ja nie byłam tam słabym ogniwem w tym wszystkim, miałam dużo władzy że tak to ujmę" ale ten tekst jest zdecydowanie słabym ogniwem tej prowokacji :D 5/10 w końcu się nabraliśmy :P

Gość Magda222225555555
Co za debilna historyjka. Masz kompleks nizszosci czy jaki chooj?

"ja nie byłam tam słabym ogniwem w tym wszystkim, miałam dużo władzy że tak to ujmę" Jesteś słabym ogniwem w łańcuchu ewolucyjnym. A o przeszłości najlepiej powiedzieć jak najszybciej, jeśli było coś grubego to się wyda. Abstrahując już od tego, że to prowokacja: tego typu kobiet lepiej nie ruszać. Trafienie rykoszetem jest więcej niż pewne.

Gość A wy
jak zwykle daliście się nabrać. To zwykła prowokacja.