Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patolka

Bogaty!!!!!!!!

Polecane posty

ja nie żebrzę na forum więc po co mam opisywać swoją sytuację,myślałaś że posypią się propozycje od bogatych sponsorów?mogłaś zapytać o pracę dla siebie

Gość patolka
Żal by ci tyłek scisnął gdyby znalazł sie taki ktoś kto da mi te 300 zl i nie zapyta o nic co?? Pewnie sama byś na forum za pare dni pisała,że potrzebujesz kasy..

Gość patolka
ja też nie żebrze ,ja tylko zapytalam czy któś by chciał mi pomóc

Gość patolka
Ok.nie spinajcie się już ,właśnie dostałam wiadomość ,że ktos chce mi pomóc od zaraz:)wierzyłam w to :))

Gość Trzeba nie było słuchać osób
Patolka odpowiedz mi na TE 5 pytań co ci zadałam

Gość ertxg rfggt
Kurcze. Tu wczoraj byl temat laski, ktora tez potrzebowala kasy i nie probowala zebrac jak Ty a szukala zlecenia, pracy, sprzedac cos... Ja nie rozumiem. Takim nie pomozecie, a wystarczy ze ktos sie nudzi i pomagacie? To Wasza kasa, ale... no chyba warto komus, kto jednak chce jakos odpracowac i ktory sie przynajmniej stara?

Trzeba nie było słuchać osób-ona nie odpowie ci na żadne pytanie!,jesteś autorko sama(tak wnioskuję)ja i wiele innych osób mamy rodziny jakoś każdy daje radę-masz internet są strony gdzie ludzie za grosze albo nawet za darmo oddają ubrania-ale nie ty pewnie musisz mieć nówki sztuki

Gość patolka
Vampire i widzisz już Cię ściska..

patolka Ok.nie spinajcie się już ,właśnie dostałam wiadomość ,że ktos chce mi pomóc od zaraz wierzyłam w to -JUŻ W TO WIERZYMY

Gość patolka
zazdrość przez was przemawia.

Wiem że nie odpowie , bo to następna naciągaczka na forum

Gość patolka
robwalka jak będziesz kasy potrzebować to pisz mam nadzieję ,że wkrótce znajdę pracę i będę mogła pomagać :)

patolka od ciebie?nie rozśmieszaj mnie,nie żebrzę i nie mam zamiaru-jesteś zwykła oszustką i naciągaczką-no tego nie da się już ukryć!!!!

gdyby napisała nie mam co jeść,siedzę w zimnym mieszkaniu,nie mam wody,gazu itd.jeszcze człowiek starałby się pomóc a ona martwi się nie tyle o rachunek za prąd co o ciuchy prosto ze sklepu-dajcie spokój co za oszołom

klepy z tania odieżą i nie tylko biedni tam kupują ale i tacy co mają dobra sytuacje materialna i się nie wstydza wejśc tam zeby cos kupic Bo naprawde sa super niekiedy rzeczy , tylko trzeba chcieć

Są sklepy*

Boska Lukrecja-ona prąd ma bo jakby korzystała z internetu?widocznie kasa miała iść na coś zupełnie innego-ta dziewucha nie ma żadnej pokory-nie poszło po jej myśli to zaczyna pierdoły wypisywać

ale we cześniejszym poście napisała ze nie ma na prąd,więc napisałam ze jak jej odetną to jej korona z glowy spaść nie powinna,niech korzysta z prągu poki ma,

ale zauważcie że nie tak bardzo chodzi o ten rachunek co o same ciuchy-autorka już nic nie napisze,ona teraz cieszy się z 300zł ofiarowanych przez anonimowego darczyńcę,który nie pytając o nic przelał jej chcianą kwotę-komu ona chciała wepchnąć taki kit?