Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patolka

Bogaty!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bogaczka
No właśnie i chciej tu pomoc.

Gość to chyba znów ta oszustka
widać że oszukuje , sama wygadała się

Gość patolka
Publicznie nie będę podawać swoich danych.Chyba wiadomo dlaczego ,nie chce żeby ktoś się ze mnie nabijał i szukał po portalach społecznościowych

to nie ta sama osoba co pisała kiedyś że potrzebuje 300 zł -wtedy na przedszkole a teraz potrzebuje na odzież

patolka -> 1. a jak podasz na maila to myslisz ze ktos nie znajdzie cie ? i ze to bedzie uczciwa osoba ? watpieee 2. opisz nam swoja "trudna sytuacje" to chyba mozesz na forum publicznym ??

Gość patolka
Dzięki wszytskim tym ,którzy się zainteresowali i dzięki tym którzy się udzielili choćby w sposób niemiły dla mnie

Gość Bogaczka
No ja chce ci pomoc ale widzę że ty nie. Nie odpowiadasz na pytania. Chyba możesz opisać swoją sytuację ? Gdybyś była z nami szczera to nie stanowiło by to problemu.

Gość patolka
a jaką mam pewnośc ,że jesteś w stanie mi pomóc?

Gość to chyba znów ta oszustka
Bo taka jest prawda patolka , masz ręce i nogi to zacznij zarabiać albvo składać sobie pieniądze na potrzebne wydatki

Gość patolka
Szukam pracy

żona-swojego-męża no to skoro ktoś dał,to chyba lekkie przegięcie prosić znowu-zresztą wtedy tyle osób oferowało swoją pomoc,a tak naprawdę nikt nie wpłacił tych pieniędzy- uważam że trzeba mieć tupet prosić obcych ludzi na forum o pieniądze-rozumiem ubrania,środki czystości czy higieniczne ale pieniądze?

Gość patolka
Bogaczka ja też tak potrafie dać nick np Milionerka i szpanować .chcesz sie ponabijać??

Gość patolka
Robwalka o czym Ty mówisz?

Gość patolka
Ok .Kończe temat.Dzięki.niech Wam się dobrze żyję

autorko nie lepiej było poprosić o zbędną odzież? a nie od razu wyskakujesz z kwotą?nawet masz już policzone co ile kosztuje?a ile wydajesz na mieszkanie?no chyba gdzieś mieszkasz skoro rachunek za prąd masz do zapłaty?

oj do tego dobrego życia daleko, pogromcy zachrzaniają po ulicach i chcą mi kołek w serce wbić {beksa} a i dostałam alergii na czosnek, bo ostatnio dużo ludzi go je i mam wysypkę.

Gość Bogaczka
Nie ja cię patolka nie rozumiem. Ja oferuje pomoc a ty się żołądkujesz. Jeśli uważasz że się śmieje z ciebie to nie mamy o czym mówić . Tylko po co zawracasz głowę ludziom ?

Lukrecja to moj drugi z wielu nastepnych nicków na cafe ;) Lubie to,to mnie rajcuje.Prosta baba jestem.Lubie dawac seks i brac za to many. LOVE METAL

Gość hłahłaaahausa
vampire blod ty jestes kurwa to nie mysl ze inne tez beda jak ty u ciebie to rodzinne