Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odfrjmkghbvnjb

Problem z Yasminelle

Polecane posty

Gość odfrjmkghbvnjb

Hej, wczoraj po przerwie zapomnialam wykupic tabletki i nie wzielam wczorajszej, czy w takim wypadku dzisiaj mam zazyc 2, nie przesunie mi sie krwawienie? Nie chodzi o zachowanie antykoncepcji, bo rozstalam sie z facetem :)

Gość łojtam
dzisiaj jedną, tę wczorajszą wyrzuć :)

Gość odfrjmkghbvnjb
Jesli nie wezme tej z wczoraj, a okres mialam zawsze w piatek, to teraz dostawala bede w sobote, czy sie myle?

Gość łojtam
raczej się mylisz:). Dostaniesz normalnie, a teraz stosuj dodatkowe zabezpieczenie w razie czego. (jak byś chciała odreagować rozstanie:) )

wydaje mi sie ze jednej mozesz sie pozbyc :) albo 2 wziac,cos o tym pisze na ulotce poczytaj A tak poza tym,jak sie czujesz po tych tabletkach??bo ja drugi tydz dopiero biore..

Gość odfrjmkghbvnjb
Ok, dzieki. Czuje sie super, biore juz pare lat, na poczatku tez nie mialam zlego samopoczucia ani nic takiego, nie przytylam :)

ja tez mam nadzzieje ze nie przytyje:) Ustawilam sobie tak ze biore na sama noc,i w pierwsze 2 noce troche sie meczylam bo nawalal mi zoladek,mdlilo mnie,i po tygodniu znowu powtorzylo sie pewnej nocy,ale tak to w miare. Mam tylko nadzieje ze przyniesie mi to jakies korzysci,rezultaty,mam PCO.......