Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1837677

gra planszowa dla 3,5 latka

Polecane posty

Gość kasia1837677

Co kupić chrześniakowi na mikołaja dodam,że ma on sporo autek myślałam o jakieś grze ale nie wiem jaką kupić głównie chodzi o to,zeby grał w nią teraz a nie za rok czy dwa lub coś naprawdę fajnego.Chrześniak ma 3ipół lat i chciałabym żeby był to prezent koło 100 zł max 120

w sumie największą frajdę mojemu 3 latkowi sprawia domino obrazkowe.Inne gry go nudzą i nie ejst w stanie pojąć zasad. Gramy w różne planszówki ale on zazwyczaj tylko stawia pionek tam gdzie mu pokażę bo niewiele wiecej potrafi. Ach nie, jest jeszcze jedna gra którą uwielbia. Gra sklada się z kartoników, na nich są rożne sytuacje. Trzeba wylosowac sytuacje ktore do siebie pasuja i ulożyć je wedlug kolejności zdarzen a potem opowiedziec historyjkę. W tym jest rewelacyjny i to uwielbia (bo w koncu w czymś wygrywa). Nie pamietam jak sie ta gra zwie. Idę sprawdzić. No ale to raczej tanie zabawki. Domino coś 7 zl, ta dra 11.

moze nie do końca planszowa ;) ale może spadające małpki? ja kupiłam mojej na 3 urodziny (za tydzien ;) ) i jestem pewna, ze bedzie sie cieszyć jak głupolek

Gość kasia1837677
gra jest super i bym mu ją wzieła tylko co do tego

Gość a jesli lubi autka to moze
puzle z autami !:) mój syn je uwielbia. Jest tez taka układanka dla maluszków nazywa sie stuku-puku masz malutki młoteczek i klocki w róznych kształtach .Dziecko buduje sobie na planszy co chce . http://www.zamorskiekolonie.pl/stuku-puku,15,136.html

Gość kasia1837677
Kurcze sama nie mam dzieci ale nie wiedziałam ,że jest tyle fajnych gier dla 3 latków

kasiu są cuda wianki, jakies piranie, o rety krety itd... wszystko w okolicach stówki

Gość kasia1837677
No nic będe musiała jechać do sklepu i poogladać ale wolałam znać wasze opinie bo nie chciała bym kupić coś co za 5 min pójdzie w kąt