Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
depresja jesienna

Moj fatalny rok

Polecane posty

Jak tak patrze na ten rok to dawno nie mialam tak nieudanego i nic nie zapowiada sie zeby w przyszlym bylo lepiej. Studiuje zagranica, mialam na poczatku roku zdawac ostatnie egzaminy, pisac prace magisterska. W styczniu mialam wypadek, jechalam z moim juz bylym chlopakiem, drzewo...cud, ze przezylismy, 20 m byla skarpa i rzeka. On mial tylko lekkie obrazenia, ja 2,5miesiaca w szpitalu, rehabilitacja. Nastepny cud, ze nie chodze o kulach. Musialam przesunac egzaminy o rok, ostatni mam w styczniu, prace magisterska z wielkim samozaparciem do polowy juz napisalam, w lutym oddaje. Nie mam zadnych szans na prace tutaj (jestem filologiem) za ktora dostalabym wiecej niz 1800-2000 zl. Moglabym za tyle pracowac, ale mam kredyt studencki do splacenia, bank wysmieje mnie z takimi zarobkami. W dodatku miesiac temu rozstalam sie z chlopakiem, nie mogl zniesc mojej ambicji i tego, ze tak szybko chce nadrobic ten stracony czas. Wiem, ze powinnam sie cieszyc, ze zyje, nie jestem spralizowana, ale popadam w coraz glebsza depresje. Musialam sie wyzalic, wiem, ze ludzie maja gorzej...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować