Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6969696969

pierwszy raz

Polecane posty

Gość 6969696969

bardzo boli ? jaka najlepsza pozycja ? jak się zabezpieczyć ? itd. sporo już czytałam, ale lepiej się dowiedzieć od doświadczonych.

Gość tylko o jednym
szklanka wody zamiast, 100% sprawdzone i pewne

Gość xxl-men
Najlepsza jest pozycja misjonarska, albo jezeli jestes odwazna to od tylu.

Gość wójekstaryhuejk
ja radzę w krzaki śliwkowe wleźć i podnieta minie

Gość odiprofranumvulgus
Każdy inaczej to przeżywa:P Ja próbowałam 3 razy, i za trzecim razem się udało. I powiem Ci, że to w dużej mierze zależy od nastawienia, właśnie jak próbowałam z moim ówczesnym chłopakiem to zrobić (te 2 nieudane razy) byłam bardzo spięta i byłam święcie przekonana że gumka pęknie albo coś z tych rzeczy (teraz się z tego śmieję). Pogadaj ze swoim chłopakiem o swoich obawach itp, ważne byś zrobiła to też z osobą którą kochasz:)

Gość 6969696969
Teoretycznie to jestem na to przygotowana. a w praktyce jest gorzej... mnóstwo czytałam, i co drugi post jest inny, jedną boli, drugą nie itd. boje się że jak wszystko sobie fajnie zaplanuje to się nie uda tak jak chcę bo podobno najlepiej na spontana... albo że w ostatniej chwili stchórzę.

Gość odiprofranumvulgus
Chmm, wg mnie na spontana oczywiscie tez moze byc ok, ja sobie zaplanowałam wszystko :) Ważne, by znaleźć czas i miejsce. Oczywiście że opinie są różne. Zawsze możesz poprosić o długą grę wstępną i żeby Twój chłopak się Tobą zajął, to Cię bardziej nakręci. Ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć?:)

Gość 6969696969
za niecały miesiąc 18 :D rozumiem rozumiem. to akurat nie wydaje mi się być problemem z jego strony, więc się nie obawiam. tylko strasznie boje się, że moze być cos nie tak.

Gość Mike....
wyluzuj 69 będzie dobrze :)

Gość formidable
podtrzymuję temat.. czy to bardzo boli? jaki to rodzaj bólu w ogóle?

Gość formidable
i czy to boli tylko na poczatku, czy przez caly czas stosunku?

Gość xxxxxxxxxxl
boli bardzo bardzo i to przez cały czas potem on sie spuści a ciebie dalej boli i ak przez tydzien albo i półtora

Gość boy_17
boli przerwanie błony maciczej zależy jak czytałaś to wiesz ze wszystko na to wpływa twoje samopoczucie, nastrój, podniecenie gra wstępna, i to czy sie boisz czy nie jeżeli się nie boisz to nie zaciskasz pochwy i mniej boli. na początku moze zaboleć ale potem będzie przyjemnie, nie każ mu przerywać tylko jak coś to scierp, nagroda będzie boska i polecam, zeby prawie cię doprowadził tak na 95% i pozycja taka zebys sama mogła sobie palcem po łechtaczce zanim włoży i podczas wtedy dużo mniej będzie bolec, najlepiej zeby wkładał jak już będziesz na skraju dochodzenia wtedy nawepewno nie zaboli

Gość odiprofranumvulgus
A to w takim razie jesteśmy prawie rówieśniczkami ;) Nie przejmuj się, że większość kobiet odczuwała ból podczas pierwszego razu - nie oznacza to, że musisz być częścią z nich :)