Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 6969696969

pierwszy raz

Polecane posty

Go艣膰 6969696969

bardzo boli ? jaka najlepsza pozycja ? jak si臋 zabezpieczy膰 ? itd. sporo ju偶 czyta艂am, ale lepiej si臋 dowiedzie膰 od do艣wiadczonych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tylko o jednym
szklanka wody zamiast, 100% sprawdzone i pewne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxl-men
Najlepsza jest pozycja misjonarska, albo jezeli jestes odwazna to od tylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸jekstaryhuejk
ja radz臋 w krzaki 艣liwkowe wle藕膰 i podnieta minie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odiprofranumvulgus
Ka偶dy inaczej to prze偶ywa:P Ja pr贸bowa艂am 3 razy, i za trzecim razem si臋 uda艂o. I powiem Ci, 偶e to w du偶ej mierze zale偶y od nastawienia, w艂a艣nie jak pr贸bowa艂am z moim 贸wczesnym ch艂opakiem to zrobi膰 (te 2 nieudane razy) by艂am bardzo spi臋ta i by艂am 艣wi臋cie przekonana 偶e gumka p臋knie albo co艣 z tych rzeczy (teraz si臋 z tego 艣miej臋). Pogadaj ze swoim ch艂opakiem o swoich obawach itp, wa偶ne by艣 zrobi艂a to te偶 z osob膮 kt贸r膮 kochasz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6969696969
Teoretycznie to jestem na to przygotowana. a w praktyce jest gorzej... mn贸stwo czyta艂am, i co drugi post jest inny, jedn膮 boli, drug膮 nie itd. boje si臋 偶e jak wszystko sobie fajnie zaplanuje to si臋 nie uda tak jak chc臋 bo podobno najlepiej na spontana... albo 偶e w ostatniej chwili stch贸rz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odiprofranumvulgus
Chmm, wg mnie na spontana oczywiscie tez moze byc ok, ja sobie zaplanowa艂am wszystko :) Wa偶ne, by znale藕膰 czas i miejsce. Oczywi艣cie 偶e opinie s膮 r贸偶ne. Zawsze mo偶esz poprosi膰 o d艂ug膮 gr臋 wst臋pn膮 i 偶eby Tw贸j ch艂opak si臋 Tob膮 zaj膮艂, to Ci臋 bardziej nakr臋ci. Ile masz lat, je艣li mog臋 wiedzie膰?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6969696969
za nieca艂y miesi膮c 18 :D rozumiem rozumiem. to akurat nie wydaje mi si臋 by膰 problemem z jego strony, wi臋c si臋 nie obawiam. tylko strasznie boje si臋, 偶e moze by膰 cos nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mike....
wyluzuj 69 b臋dzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 formidable
podtrzymuj臋 temat.. czy to bardzo boli? jaki to rodzaj b贸lu w og贸le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 formidable
i czy to boli tylko na poczatku, czy przez caly czas stosunku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxxxxl
boli bardzo bardzo i to przez ca艂y czas potem on sie spu艣ci a ciebie dalej boli i ak przez tydzien albo i p贸艂tora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boy_17
boli przerwanie b艂ony maciczej zale偶y jak czyta艂a艣 to wiesz ze wszystko na to wp艂ywa twoje samopoczucie, nastr贸j, podniecenie gra wst臋pna, i to czy sie boisz czy nie je偶eli si臋 nie boisz to nie zaciskasz pochwy i mniej boli. na pocz膮tku moze zabole膰 ale potem b臋dzie przyjemnie, nie ka偶 mu przerywa膰 tylko jak co艣 to scierp, nagroda b臋dzie boska i polecam, zeby prawie ci臋 doprowadzi艂 tak na 95% i pozycja taka zebys sama mog艂a sobie palcem po 艂echtaczce zanim w艂o偶y i podczas wtedy du偶o mniej b臋dzie bolec, najlepiej zeby wk艂ada艂 jak ju偶 b臋dziesz na skraju dochodzenia wtedy nawepewno nie zaboli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odiprofranumvulgus
A to w takim razie jeste艣my prawie r贸wie艣niczkami ;) Nie przejmuj si臋, 偶e wi臋kszo艣膰 kobiet odczuwa艂a b贸l podczas pierwszego razu - nie oznacza to, 偶e musisz by膰 cz臋艣ci膮 z nich :)

Udost臋pnij ten post