Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsdkhsdf

blog kaśki tusk

Polecane posty

Gość nsdkhsdf

czyli mejk lajf izjer. Już 2 razy zdarzyło mi się, że mój komentarz nie został umieszczony! wyraziłam w nim grzeczną opinię na temat stroju kasi (w komentarzu napisałam m.in, że jak się ma kasę, to nie jest sztuką stworzyć zestaw za 500 zł.że stylizacje kasi są ładne ale zwykłe, nieoryginalne etc. )zdarzyło się to też komuś??

Gość bezdziewnczna
Co to za bzdury, że jak się ma dużo kasy to nie trudno zrobić stylizacje? Zobacz tylko ile bogatych osób nie ma gustu i ubieraja się strasznie... Nie przepadam za panną Tusk, ale widziałam jej stylizacje i uważam, że są fajne. Oryginalne zestawy to nosi Lady Gaga, a ja takiego pajacowania nie lubię.

Gość ...ot..co...
ach ta zazdrosc... 😴

Gość nie przesadzajcie laski
Poza tym bez przesady, 500 zł za strój to nie są nie wiadomo jakie pieniądze, mnie właśnie zaskoczyło, że ona pokazuje ciuchy z takich zwykłych sklepów typu Zara, a nawet Cubus. Ja w tych sklepach nie mogę nigdy znaleźć nic sensownego, są dla mnie zbieraniną taniego badziewia made in china, a ona jednak pokazuje, że można i tam coś wygrzebać. Może pisanie swoich tekstów powinna komuś powierzyć, bo są trochę niezgrabne miejscami, ale do ciuchów i zdjęć nie ma się co przyczepiać.

Gość nie przesadzajcie laski
A co do stylu i kasy - poszukaj w internecie zdjęć pań Grycan z różnych imprez - tam widać jak kasa nie przeszkadza w wyglądaniu po prostu strasznie :p

Gość nsdkhsdf
phi, niczego pannie tusk nie zazdroszcze, mój komentarz był grzeczny, wyraziłam w nim opinię na temat tego, że panna tusk nie wysila się w swoich stylizacjach, są ok. ale nic poza tym.Każdy głupi może wziąć 500 stów, wejść do zary i ubrać się od stóp do głów. Popatrzcie na inne blogi o modzie, dziewczyny chodzą po second handach, są oryginalne, modne, super! ale nie o tym mówimy!!!!!!!!!dlaczego mój komentarz się nie pojawił!!!!!!!!!

Gość nsdkhsdf
a co?korzystałeś z jej usług, że ją tak nazywasz? nie sądzę. Uważaj na słowa.

Gość nie przesadzajcie
Bo to jej blog i może sobie robić co chce. Widocznie takie komentarze są uznawane za nic nie wnoszące i niepożądane. A skoro uważasz, że nie ma tam nic ciekawego, to po co zaglądasz?

Gość nsdkhsdf
jak to po co, interesuję się modą, więc przeglądam różne blogi, zatem i na ten spojrzałam i chciałam napisać komentarz, ale niestety nie udało mi się, bo na blogu kaśki mogą pojawiać się jedynie pozytywne komentarze, a to już żenada