Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na szczytach rozpaczy ludzkiej

Jestem oburzona !!!

Polecane posty

Jechałam dziś PKS 'em z moją dużo młodszą siostrą. Jechałyśmy do okulisty. Siostra ma 8 lat. Zaczęła sobie śpiewać piosenki z Czarodziei z Waverly Place. Nudziła się w autobusie. Jakiś facet się odwraca i zaczyna, że mam ją uspokoić, co sobie ja sobie wyobrażam, itd. MATKO. Ludziom to już wszystko przeszkadza...Normalnie jestem taka wściekła...Musiałam gdzieś się wygadać...

Gość niektórym nawet przeszkadza
Jak masz słuchawki na uszach w pracy. W pomieszczeniu obok !!!

Widocznie facet chciał w ciszy przebyć tę podróż, ale mógł bardziej kulturalnej zwrócić uwagę.

Gość zabadddo
a co myślisz, że ludzie jeżdżą środkami komunikacji, zeby słuchać zawodzenia jakieś siksy? Każdy za bilet paci tak samo i ma prawo do odrobiny spokoju nie będzie wycia wysłuchiwał!

Gość ziemkaa
Jakiś znerwicowany. Przypominam sobie podobną sytuację i ludzie reagowali uśmiechami, też sie śmiałam. Dziecko też w podobnym wieku. Dziewczynka śpiewała jakieś takie szkolne pioseneczki.

jak mu zle to niech sobie kupi swoj samochod i bedzie mial cisze! Tak samo jak on mial prawo siedziec w ciszy tak ona miala prawo sobie pospiewac!! Ogarnijcie sie ludzie bo wam juz niedlugo wy sami bedziecie przeszkadzac!!! To jest chore Powinni takich ludzi izolowac Zamknij sie w domu i siedz nikt nie bedzie ci przeszkadzal!!

Domi21 - ja się z nim pokłóciłam.

Gość mam to dam
zabadddo a co myślisz, że ludzie jeżdżą środkami komunikacji, zeby słuchać zawodzenia jakieś siksy? Każdy za bilet paci tak samo i ma prawo do odrobiny spokoju nie będzie wycia wysłuchiwał! Lepsze jest śpiewanie,niz jak ludzie w autobusach śmierdzą,Też płacę za bilet !!!!!

zabadddo - wybacz mowa o 8-letniej dziewczynce. Ona nie rozumie jeszcze. Nie wysiedzi 2 godzin w PKS'ie. Ja JESTEM jej siostrą. Starszą o 15 lat., czyli pełnoletnią - jestem jej opiekunem w czasie podróży i JA mam prawo zwracać JEJ uwagę.

Gość filipek.
zgadzam się z zabaddo,gówniara moze sobie w domu skrzeczeć ,a nie autobusie

Gość asfffffffffffwwwwwwwwwwww
na szczytach rozpaczy ludzkiej zabadddo - wybacz mowa o 8-letniej dziewczynce. Ona nie rozumie jeszcze. Nie wysiedzi 2 godzin w PKS'ie. Ja JESTEM jej siostrą. Starszą o 15 lat., czyli pełnoletnią - jestem jej opiekunem w czasie podróży i JA mam prawo zwracać JEJ uwagę. Ma 8 lat i nie rozumie? To ona ma zespół downa??

Gość sdfsdgfhd
wiesz, ja czasami jestem taka wkurzona ogolnie i nie chcialabym zeby jescze jakas dziewczynka mi spiewala;) po prostu niektorm to nie pasuje i tyle:) ludzie ogolnie chca spokoju:)

Chodziło mi o to, że to jest jeszcze dziecko. Nie ma tak wyrobionej koncentracji jak dorosły człowiek. Nie jest w stanie wysiedzieć 2 godziny w "nudnym" dla niej autobusie. Ciągle pyta długo jeszcze..... Zresztą to normalne. Dzieci szybciej niecierpliwią się i nudzą niż nastolatkowie czy dorośli.

Gość zigaziga
sorry ,ale z Twoją siostrą jest cos nie tak. Ja mam 2, 5 letniego syna i jak mówie mu, żeby był grzeczny w autobusie czy pociagu to jest i ludzie sie dziwią , że takie spokojne dziecko mam. A tak naprawde to w domu z niego diabeł straszny, ale wie, że w pewnych sytuacjach trzeba umiec się zachowac.

Gość ziemkaa
Nie no czasem powalają mnie wnioski, które ludzie wyciągają z niektorych topików. Cieszę się, że mieszkam w mieście gdzie więcej życzliwych ludzi niz tych wiecznie plujących jadem:)

Gość Ej ale właściwie to czemu
W autobusie nie można sobie śpiewać ? Musi być martwa cisza? Dziwne bo ja mieszkam w uk i tu ludzie sobie głośno rozmawiają i nikt nikomu nie zwraca uwagi dzieci wrzeszcza I ok A w polsce jak zwykle sztywnosc!

Gość filipek.
bo polska to kraj ludzi kulturalnych

Gość ziemkaa
Tak i dlatego pan napadł w autobusie na opiekunkę 8latki "co ona sobie wyobraża". Kultura pełną gębą.

Gość zegda
a jakby tak każdy bachor i dorosły zaczęli śpiewać co im w duszy gra, to co? dziaciak powinen siedzieć cicho

Gość filipek.
ty tego nie zrozumiesz ,gdyż za długo przebywasz wśród murzynów ,hindusów i murzynów

Gość każdy lubi co innego
mnie ostatnio baba zwróciła uwagę że-cytuję"z wózkiem to się proszę panią do tramwaju nie wsiada bo dziecko może pobrudzić komuś spodnie jak zacznie kopać"więc mnie to już nic nie zdziwi miałam w torebce wizytówke psychiatry to jej po prostu podałam po co się kłócić

Gość zabadddo
"JA mam prawo zwracać JEJ uwagę." a gdzie takie prawa rozdają? dziecino, każdy ma prawo zwrócić uwagę upierdliwemu bachorowi i nawet powinien a już szczególnie wyjcowi w środkach transportu publicznego

Gość ziemkaa
Jak każdy jak śpiewało tylko jedno dziecko. A jak już komuś działało na nerwy bo jest znerwicowany i wszystko mu przeszkadza, to można przeprosić i poprosić, żeby dziecko było ciszej. A nie z mordą.

Gość każdy lubi co innego
zabadddo a może ona tylko nuciła pod nosem przecież cie tam nie było to co się wymądrzasz niektórym ludziom to przeszkadza nawet szept

Gość agjhlksajklsda
"miałam w torebce wizytówke psychiatry to jej po prostu podałam po co się kłócić" dobry sposob! bede wozic od tej pory takie wizytowki, a moze sie przydadza :)

Gość zabadddo
cóż, ja bym bachora trząchnął i nie byłoby proszenia

Gość ziemkaa
Tobie też przydałaby się ta wizytówka.

Gość zabadddo
albo dyskretnego kopsacza z ukrycia wymierzył łohahahahahahaaa