Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spz

cienkie,dlugo rosnące włosy

Polecane posty

Gość spz

od wakacji wlosy urosły mi może 1,5cm wiem bo mam odrost od tamtej pory nie farbuje. zaczełam zażywać BELISSE, ale pomogla tylko na paznokcie. macie jakies sposoby na szybszy porost włosów ?? i żeby były grupsze

wiesz co ja mam wlosy do tylka a farbuje je co miesiac wiec powinny byc slabe i zniszczone a tak nie jest Nie suszę ich suszarką wogole Wole wyjsc z wilgotnymi ale nie zdaza mi sie to poprostu wstaje odpowiednio wczesnie by o nie zadbac Nie maluje sie wiec moge sobie na to pozwolic.. Nie używam prostownicy Czesze je zwykla plasikowa szczotką Jem mnostwo owocow i warzyw suplementow nie łykam Używam szamponu Pantene do wlosow farbowanych i jedwabiu jak juz lekko podeschną Tez kiedys marudzilam ze wolno rosna a teraz!! JAk szalone ( tez obserwuje po odrostach dlatego musze farbowac raz w miesiacu bo juz po tym czasiem mam odrosty 1 - 1,5 cm) Moim zdaniem najlepszy wplyw na ich wzrost i wyglad ma wlasnie owocowo warzywna dieta, nie suszenie wlosow a na porost idealne sa masaze glowy!!! Kupilam kiedys Skrzypowite z masażerem tabletek nie lykalam bo po 3 dniach dostalam po nich wysypki ale glowke masuje zawsze jak mi sie przypomni i zachce to jest jaies 2 razy w tyg ale na poczatku masowalam codzennie po 15 min Uczucie genialne a i efekty rewelacyjne! Mocne i dlugie wlosy! Takie zwykłe smieszne urzadzonko z drucikow a dziala cuda!!! :))

Gość spz
ja też ich nie susze, ani nie prostuje a mimo to nikt nie widzi zeby cos urosły i okropnie się łamia !!!

Gość no to ja ci powiem
moze zamiast farbowania to henne stosuj? ona wzmacnia wlosy. ale ma jedna wade - nie rozjasnia a takze jak masz za ciemne wlosy to slabiej moze chwycic. sprobuj pic pokrzywe moze? a jakos odyzwki stosuj olejki najlepiej, kokosowy podobno najlepiej wplywa na porost wlosow.