Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny swojej seksualnosci

Lepiej przeżyć swój pierwszy raz z dziewczyną (ona już miała parnerów)

Polecane posty

narażając się na poniżenie, czy lepiej wcześniej poćwiczyć u dziwek (nie wspominając o tym partnerce)???

Gość Katooo
Jak nie ufasz dziewczynie i nie masz pewności, ze w każdej sytuacji będzie cie wspierać i zrozumie, to lepiej u dziwek. Pierwszy raz nie zaogierzysz, u dziwki mniejszy stres ale musisz miec gumę wiec prawie jakby nie będzie pierwszy raz ;)

Dodam że zależy mi na mojej dziewczynie. Rozumiem że trening z dziwkami dobrze przygotuje mnie do współżycia?

No widzę że zdania są podzielone :o Nie wiem w końcu co zrobić :o Też bym wolał z dziewczyną ale boje się że ją zawiodę :o

Gość Katooo
nie, lepiej mając o sobie niskie mniemanie, przedwcześnie trysnąć za pierwszym razem zanim sie go w ogóle włoży i zablokować sie na resztę swojego seksualnego życia. Ryzykowałabyś tak mądralińska panno?

A jest jakiś sposób inny niż seks żeby sprawdzić ile czasu się wytrzyma? Dodam, że moja dziewczyna bardzo mi się podoba :o i nie wiem czy będę potrafił kontrolować podniecenie :o

Gość derityn
Ale pytasz teoretycznie, czy masz juz dziewczyne i sie zastanawiasz?

Gość derityn
Aha, czyli masz dziewczyne :o wiec pytanie imho nie na miejscu

praktycznie pytam, jesteśmy na etapie całowania i dotykania się, seks jest tuż tuż a ja nie chcę spalić za pierwszym razem :o

Gość Katooo
Nie ma sposobu, to kwestia doświadczenia. Jak chcesz to zrób to ze swoja kobietą ale zaplanuj to tak, abyś mógł powtórzyć po pół godzinie i po dwóch ;)

Gość Katooo
Tamari sie zniesmaczyła :) co ty wiesz o mężczyznach, panienko?

martw sie co ty wiesz o kobietach bo z tego co piszesz ton chyba nie za wiele i panienko sie zwracaj do kolezanek z podworka

Gość Katooo
mam sie zwracac per nicku? prosz paniąąąąą ? Dla faceta pierwszy raz to sprawdzian męskosci, a wy jak zwykle tylko lezycie i pachniecie. I co wy wiecie o naszym stresie?

Dziwi mnie, że o sexie myślą ludzie, którzy się nie znają i nie mają do siebie zaufania. Bo to do tego sprowadza się problem autora w dużej mierze.

ja nie neguje tego ze to stres i rodzaj sprawdzianu zastanawia mnie natomniast to ze mozna miec taki dylemat czy nie przezyc tego 1 razu z dziwka za kasa jesli ma sie mpzliwosc zrobienia tego ze swoja partnerka dziwka go seksu nie nauczy a niesmaj mu pozostanie poza tym seks to nie tylko sprawdzian meskosci faceta ale tez bycie blisko z osoba ktora sie kocha i uwierz mi ze ta dziewczyna 1000 razy bardziej wolalaby zeby sie spucil po 5 min z nia na ten swoj 1 raz niz jakby miala sie dowoiedziec ze wolal isc do burdelu a jakis szacunek sie powinno miec i do niej i do tego zwiazku moim zdaniem to wazniejsze niz meska duma zwracac sie mozesz po nicku-po to w komncu go mam albo jak wolisz na Pani

Gość Katooo
Proszę Pani, to jest punkt widzenia mężczyzny: otóż dziewczyna nie będzie wiedzieć że był u dziwki, bo dziwka to przedmiot a nie mamy problemu, żeby o tym przedmiocie nie mówić i zapomnieć 5 minut od uzywania go. otóż jak zrobi to pierwszy raz to zobaczy jaka jest reakcja jego ciałą na kobiecą pochwę, wykona te ruchy i pozycje które sobie dotąd wyobrażał i upewni sie że UMIE, POtrafi, że jest normalny i że jest mężczyzną. Przyjdzie do swojej laski i będzie miał możliwosć przeżyć z nią miłość a nie tylko mysleć, jak to kurva zrobic żeby nie wyjść na skończonego durnia. Pani chyba sądzi że komedie romantyczne to prawda ;)

Gość kefetarianka
Ojoj niepewny... Myśle że twoje pytanie jest zartem i to niezbyt śmiesznym... A jeśli już mam odpowiadać to odpowiedź jest banalnie prosta lepiej z dziewczyna przezyć pierwszy raz.