Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszula kochanowska007

Zła sytuacja w pracy

Polecane posty

wykańcza mnie. Nigdy nie przypuszczałam, że będę pracować w takich warunkach a przede wszystkim z takimi ludzmi. Mieliście może niesprzyjajacy klimat w pracy?Jak sobie z tym poradzić. Najprosciej jest sie zwolnic, ale na ten moment nie moge sobie na to pozwolic:(

Gość każdy lubi co innego
może to ty jesteś niesprzyjająca

Gość księżniczka z innej bajki
A na czym ten niesprzyjający klimat polega?

u mnie jest podobnie.. codziennie coraz gorzej.. pracuje 1,5 roku w tej pracy i coraz więcej wiem i dobrze sobie radzę.. a ona od początku upatrzyła sobie we mnie konkurentkę i się wyżywa.. już nie mam sił..:( Niestety podobnie jak ty nie mogę teraz zmienić pracy..:(

Gość zielona jeżynka
Ja miałam taką jędzę Alicję Ce, która specjalnie mi podkjładała świnię i udawała najbardziej zapracowaną. Na szczęście znalazłam inną przcę bo tam chyba bym oszalała. Trzymaj się.

Gość Niesprzyjający :D
Praca to nie raj. Tu trzeba iść na kompromis. Każdy ma swoje zdanie, przyzwyczajenia...

tylko tu nie chodzi o przyjaźń w pracy.. a podkładanie świń.. chowanie dokumentów.. dawanie nieaktualnych zestawień (mam ją zastąpić w pracy jak pójdzie na macierzyński)... Naprostowanie tego zajmuje 2 razy więcej czasu niż powinno.. :/ a poza tym mam swoje obowiązki które też muszę dopełnić.. ludzie są czasem tacy okropni..:/

wlasnie gdybym to ja byla niesprzyjajaca to nie bylo by dla mnie problemu:) Pracuje w tej firmie od niedawna ale juz stare pracownice daly mi w kosc. Wszystko co zle to ja...bo przeciez nie one. Te kobiety nie posiadaja zdolnosci komunikowania się (zarowno w spr zawodowych ale i w zwyczajnej rozmowie o niczym) az strach o cos je spytac. Jak pytasz jest zle, jak nie pytasz tez jest zle. Ciagle pretensje, ferment w powietrzu jak nie wiem, sztuczny usmiech i tak codziennie. Od pierwszego dnia pracy juz byly pretensje, wg nich one moga popelniac bledy do ktorych sie nie przyznaja- ja nie moge (a tak na prawde jest ich niewiele). Ktos moze pomyslec no tak jakas niemota to co sie dziwic ze maja pretensje, tylko problem w tym zeby byly one uzasadnione i dobrze uargumentowane-a ich zale sa tak absurdalne ze sie to w glowie nie miesci. Najsmieszniejszcze jest to ze w tym zespole jest duza rotacja tzn ja przyszlam na miejsce chyba z 4 osoby na tym stanowisku w ciagu roku. Kierownictwo nie umie sobie poradzic z tymi dziewczynami.

tez sie czesto zastanawiam skad sie biora tacy ludzie:O przeciez nasza praca, jej wyniki powinny lezec w interesie calego zespolu. Widocznie bardzo sie myle:(ale wiem ze dlugo tego nie wytrzymam-szkoda zdrowia i zycia na prace w takim klimacie.