Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiekkkk

co dać lekarzowi w prezencie podziękowalnym??????

Polecane posty

Gość Przyszłalekarka
No chyba, że dla was łapówka to 4 kawałki ciasta dla pielęgniarek na nocnej zmianie. Wtedy przyznaję, to zwyczajne draństwo i bezprawie :D

Gość zosiekkkk
kochanka no popatrz, a ja tyle lat w sądzie pracuję i jakoś o tym nie słyszałam :-) raz jeszcze pytam - skąd przekonanie, że chodzi o polskiego lekarza? o polski szpital? widzę, że posługiwanie sie stereotypami to twoje ulubione zajęcie vide "polski lekarz" "w polsce" etc ok, wiec i ja do nich sięgnę - ponoć polki wyjeżdżające na wyspy to nieudacznice i dziwki , które puszczają się z angolami w nadziei na to, że któregoś wezmą na dziecko..... uuppss! czyżbyś powielała schemat?

Gość zosiekkkk
poza tym kochanko co za "sprawy" załatwia twoja ciocia- prezes sądu ludziom? :-D :-D

Gość Przyszłalekarka
a ja nie wierzę w tą historię! Nie sądzę, żeby czyjakolwiek matka mogła być tak GŁUPIA żeby oddać MIESIĘCZNĄ pensję za OPIEKĘ i SPARTOLONĄ robotę. Mój Boże, co za zdanie. Z kim ja rozmawiam :(

Gość zosiekkkk
czyją dominacją? :-D denominacją kochana :-)

Gość zosiekkkk
sama sobie dojebujesz pokazując ludziom, że warto posługiwać się takimi stereotypami Skoro "wszyscy polscy lekarze..." "polskie szpitale" to i "wszystkie polskie emigrantki"

Gość zosiekkkk
dziewczyno ja mu nie chcę nic dawać za to, że raczył mnie zoperować ale za to że zrobił dla mnie WIĘCEJ niż musiał, poświęcił dużo czasu i energii na coś, za co żaden nfz mu nie zapłaci. Zachował się nie typowo, nie było to jego obowiązkiem, po prostu pootraktował mnie bardzo dobrze, okazując wiele współczucia i jestem mu wdzięczna jak człowiekowi a nie tylko lekarzowi

Gość zosiekkkk
no właśnie mówisz, ze wszyscy - poczytaj swoje poprzednie komentarze, iel razy przewijają się takie określenia....

juz pisalam, napisz kartke, mozesz nawet wiersz napisac od siebie.. daj bukiet kwiatow jak juz musisz koniecznie.. jak facet jest spoko to mu starczy. a jak oczekuje prezentow to tym bardziej nic mu sie nie nalezy. jak bylo wczesniej pisane zlozyl przysiege hipokratesa, ktora tez do czegos zobowiazuje ze strony moralnej.

Gość zosiekkkk
gdyby robił ściśle to, do czego jest zobowiązany to bym wiele razy nie została przyjęta, bo właściwie łamał prawo przyjmując mnie wtedy nie, on nie oczekuje prezentów, to jest MOJA potrzeba, zrozum to wreszcie. Nie chodzi o to, co mu starczy a co nie.

Gość Pacjent.

Proponuję kosz z supermarketu, wartość w granicach 60, 80 zł jest kawa, herbata, bombonierka, ciastka i dobre wino. 

Estetycznie zapakowane, z gustem.