Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Gość lujtgghr
Tirówa, w agencji czy taka na sponsoringu to nie ma różnicy. Robi się to samo uprawia się seks za pieniądze.

Gość roksa :)
diva z odlotów co ty opowiadasz za głupoty skonczyly sie czasy kiedy trzeba bac sie alfow i placic sama pracuje prywatnie i wiem co mowie.straszyli straszyli i na tym koniec. oczywiscie ta ci sie wystraszy jest ich ta co ich oleje wygrywa

witam serdecznie prowadzę badania na temat prostytucji jeżeli ktokolwiek mógłby wziąć udział i wypełnić ankietę to byłabym bardzo wdzięczna proszę o kontakt: nie_wiem8@o2.pl Pozdrawiam

Gość tylko później nie oczekuj
,że Ci się również należy porządny, wartościowy, opiekuńczy, kochający mężczyzna za partnera.

Gość co_dalej?
otwórz własną działalność...;) najlepiej być niezależnym... może to być np salon masażu?;)

Gość ala-80
Witam szukam koleżanki do pracy na prywatce w domu,więc jesli jest jakaś dziewczyna wiedząca po co to robi i chce zarobić to zapraszam.ala-night80@wp.pl

Gość gość
Faceci jakoś nie widzą problemu w tym, że wcześniej mieli wiele partnerek, wręcz roochali co popadło, w tym jedynym celu jeździli na imprezy, a później oczywiście oczekują wiernej, poukładanej, porządnej partnerki na żonę, i jakoś przez głowę im nie przejdzie, że nie zasługują.. Hipokryzja..

Poszukuje jednej koleżanki, normalnej a nie divy która wykonywać będzie ze mną trójkąty oraz spotkania we 4. Praca w Polsce pod Warszawa. Zainteresowane i inteligentne proszę o kontakt na xolaxmałpaamorkipl

Gość alicja 1
gdzie zaczynac . szukajac pracy jako prostytutka ? kto moze pomoc nawiazac dobe kontakty pozdrawiam

Gość sebi1600
Witaj. Mam oferte współpracy dla zdecydowanej dziewczyny. Szukam fajnej dziewczyny na prywatne mieszkanie. Zapewniam swietna reklamę, opieke i dużo klientów. Pracujesz spokojnie, pelna dyskrecja, dobre warunki finansowe i przede wszystkim dobra zabawa. Dozo wolnego czasu na własne przyjemności, partnerskie warunki. Zainteresowane dziewczyny piszcie na maila:) sebi1600@tlen.pl

Gość gość
A co z luzami pozniej? no wiecie gdzie...

Gość Antykomunista
Wezmą pampersy!

Gość gość
A ja mam wolne wieczory po pracy?

Gość milenka wisienka
Witam, pilnie (nawet od dziś) poszukuję pracy w Warszawie (najchętniej Praga Płd/Pn, wsch część Mokotowa, Wilanów, Centrum). Bez zamieszkania. Jestem ładną brunetką, około 170 cm wzrostu, biust 4, około 60 kg, jasna karnacja skóry, 26 lat (młody wygląd, widoczne zdjęcie jest moje). Chciałabym mieć do dyspozycji swój pokój do którego w godzinach mojej pracy wchodzą tylko klienci. Wyjazdy wchodzą w grę, lecz nie na początku i tylko z kierowcą oraz na stawce wyższej niż w lokalu. Stawka 200 300 zł bez jakichkolwiek kosztów z mojej strony. Zależy mi na dyskrecji, więc najchętniej pracowałabym na zdjęciach dziewczyn do mnie podobnych. Wypłaty codzienne. Jestem osobą konkretną i ugodową tego samego oczekuję od drugiej strony. Mój mail: mila.jak.lila.umila@gmail.com Pozdrawiam Milena

Gość noc w noc noc  wnoc
brr

Gość gość
witam.. Poszukuje dziewczyna na prywatke.. oferuujemy: duze atrakcyjne zarobki, swoj pokoj, dyskrecja 100%.. fotograf itd na nasz koszt.

Gość gość
Witajcie. Mam oferte współpracy dla zdecydowanych dziewczyny. Szukam fajnych dziewczyn na prywatne mieszkanie(prywatka). Zapewniam sesje zdjeciowa, opieke i dużo klientów. Pracujesz spokojnie, pelna dyskrecja, dobre warunki finansowe i przede wszystkim dobra zabawa. Dozo wolnego czasu na własne przyjemności, partnerskie warunki.nodp na e-maila ada_now8819@o2.pl

Gość gość
Jablko rumiane szuka "robaczka" ? :-D

Gość gość
FUJJ prowokacja czy co , bo to nienormaln a nie lepiej żona ? albo córka !

Gość peteross
Moze ten post jest nie w temacie ale jesli szukacie dobrego zarobku smialo mozecie do mnie zadzwonic prowadze tak zwana mieszkaniowke w tym momencie mam 2 mkeszkania wolne gdzie nic sie teraz nie dzieje na mieszkaniu moga byc 2 dziewczyny raz ze nie ma konkurencji dwa komfort :-) zarobki dobre mam wyrobionych klientow ktorzy czekaja na nowe dziewczyny zainteresowane smialo dzwoncie 004915145853677 wystarczy puscic strzalke oddzwonie lub mail peti4@vp.pl

Gość gość
Na roksie i odlotach są przecież zawsze oferty "pracy"

Gość MarikaTW3
Latwo jest tak osadzac ludzi jesli nic sie o nich niewie... Ja tez spotykam sie w ten sposob a panow wyszukuje na ogloszeniach , tylko ze ja spotykam sie tylko zeby zrobic im dobrze ( czyli loda ) bo ja chce zostac nietykalna. A robie to dlatego bo poprostu nie mam pieniedzy , szukam pracy ale narazie bez skutku kiedy znajde prace juz sie nie spotykam . Naprawde dziewczyny ktore zarabiaja w ten sposob pieniadze nie robia tego bo chca , tylko dlatego ze zarabiaja na chleb , rachunki - tak jest w moim przypadku. Jestem pewna ze niejedna dziewczyna po spotkaniu ze ,, sponsorem '' placze w poduszke bo musi cos robic chociaz tego nie chce. Mnie zmusilo do tego zycie , jestem zdana tylko na siebie , nie moge na nikogo liczyc. Mam dopiero 24 lata.

Gość gość
Ja Szukam dziewczyn do Klubs w monachium na bawarii chetnych proste o Kontakt na robert-sylwia @wp.pl

Gość Bolołysy
A w ryj ****** alfonsie chcesz?

Gość gość
znam kobietkę, bardzo ładną zresztą, której kasy nie brak. Ale robi to bo ją to kręci. Lubi seks. Tyle że ona sama wybiera facetów.

Gość gość
ale znałem też kobietę,koleżankę właściwie,która została sama z dwójką dzieci. Bez pracy. Jakoś musiała tym dzieciom za co dać jeść. Niestety nie wytrzymała psychicznie. Teraz sam się obwiniam,bo ona wtedy potrzebowała czasem zwykłej rozmowy. A ja. Zajęty swoim życiem, rodziną, jakoś miałem dla niej mało czasu. Teraz jak przejazdem jestem blisko, zapalam lampkę na jej grobie. Miała 27 lat. Jej dzieci wychowali jej rodzice,bo ich ojciec i jej mąż się na wszystko wypiął. Wolał inną dziunię.

Gość szeregowy czereśniak
dwa posty powyżej to moje.

Gość gość
Nie ma w PL takiej sytuacji, ze ktos musi zostac qrwa, bo umrze z glodu lub zgnije pod mostem. Niesamowite jest to, ze chodzi czesto po prostu o drogie torebki. Te osoby plci obu nie rozumieja, ze bardziej upodlic sie nie mozna. To jest dno dna. Nie ma wytlumaczenia! Jak ja bylam studentka wyjezdzalam do pracy za granice, pracowalam po 12 h przez 6 dni w tyg. Do glowy by mi nie przyszlo by byc utrzymanka czy qrwa. Teraz sama zatrudniam Ukrainke, ktora radzi sobie w Wawie, sprzatajac domy i biura. I nawet ostatnio kupila sobie male mieszkanko. Sa za to Polki i Polacy, ktorzy sobie nie radza i nie maja innych mozliwosci niz prostytucja. Po prostu jestescie drogie Panie/drodzy Panowie marginesem i elementem i pozostaniecie tam do smierci. Niewazne czy sie Wasi bliscy nie dowiedza czy nie. Rzeczy, ktore Was definiuja sie po prostu zadzialy.

Gość Arletag68
Hej dziewczyny! Zapraszam was do pracy na prywatkach. Jeśli lubicie sex i chcecie przy tym dorobić się pieniędzy, ta praca jest dla was. Posiadamy apartamenty w centrum Warszawy. Cenimy sobie dyskrecję, luksus, bezpieczeństwo, pozytywną atmosferę i przede wszystkim Czas. Oferujemy dużo pracy:) A co za tym idzie. Jeszcze więcej pieniędzy. Od kandydatek wymagamy uśmiechu, otwartego umysłu, dystansu do siebie oraz determinacji w zarabianiu pieniędzy. Jeśli boisz się, że nie masz doświadczenia, nie martw się. To twój atut. Jeśli nie mieszkasz w Warszawie, nie martw się.zaopiekujemy się Tobą i damy lokum:) Jeśli studiujesz, nie martw się. dogadamy się w sprawie grafiku:) Gwarantujemy świetną zabawę w rodzinnej atmosferze. Zapraszamy wszystkie chętne panie! Piszcie do mnie i pytajcie: arletag68@wp.pl Pozdrawiam Arleta