Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jab艂ko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Szukam m艂odych Pa艅 ( Krak贸w) do pracy jako wideomodelka. Zainteresowane Panie prosz臋 o kontakt na racquet@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jesli ejstes dobra to ci wystarczy 20 ukladow z facetami i :-) sami beda do ciebie wracac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w prywatnym mieszkaniu do przyjmowaniu klientuw. Nie musisz placic za mieszkanie kientow bede ci zalatwial z internetu. wszystko co zarobisz jest dla ciebie. wzamian za pomoc ktora ci oferuje bedziesz spelniala moje potrzeby sexualne mam 31 Lat przystojny jak jestes zainteresowana to napisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozakontrola
mam 17 lat, jestem prostytutka dam d**y za talerz zupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Syukam studio w Krakowie!!! gsix1505@mail.ru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ciuZ Wrockaa
Witam! Szukam kole偶anek do pracy we Wroc艂awiu, stawki bardzo dobre, warunki jeszcze lepsze, w艂asna ochrona. O kontakt prosz臋 o maila yourft4me@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hey jezeli by interesowaly kogos wyjazdy do niemiec paro-dniowe lub na dluzej ,zarobienie niezlej kasy ,jezeli jestes dobra min 500euro dziennie albo i wiecej prywatnie lub club moj mail maja.nati36@web.de

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nicki nick
Witam szukam ch臋tnych dziewczyn do pracy w studio masa偶u erotycznego z bezp艂atnym zakwaterowaniem w Niemczech wi臋cej informacji na priv .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukam mi艂ej , weso艂ej kole偶anki do 30 lat do wsp贸艂pracy na prywatce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praca na prywatce dla zdecydowanej nawet od dzi艣. Pisz je艣li chcesz szybko i dobrze zarobi膰 maj.ada.1980@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praca dla m艂odej z mo偶liwo艣ci膮 zamieszkania. Praca na prywatce. Wysokie zarobki, higiena i dyskrecja gwarantowane. maj.ada.1980@onet.pl praca nawet i od dzi艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukam dziewczyn do pracy w Niemczech. Nie do klubu. Sama tam pracowalam ale zakonczylam kariere. Miejsce sprawdzone nie musisz znac jezyka. Szefowa polka. Kontakt i wiecej info na email nirwana90@wp.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praca w najlepszym lokalu na Cyprze. Dogodne warunki. Kulturalny szef. S艂o艅ce i pla偶a gratis :) Wymagany paszport Unii Europejskiej. Wszystko legalne i cywilizowane. Dla powa偶nie zainteresowanych bilet gratis. Zapewniamy wikt i opierunek w cenie. Najlepsza dziewczyna ma 5000 euro miesiecznie. jurek.cy@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
HAHAHAHA no ja pier*** co to za cyrk? tutaj szukacie "pa艅" masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Praca Dortmund
Oferuje prace dla eskluzywnych prostytutek w Dortmund. Meldunek, miesieczny dochod, skladki zdrowotne wszystko legalnie. Jesli, ktoras z Pan jest zainteresowana zapraszam po wiecej informacji na pracaniemcydortmund@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to forum ju偶 nisko upad艂o ale sutenerzy itd. to ju偶 przesada- nie ma tu Desperatek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majciax
Zainteresowanych prosze o kontakt na email... Szukam chetnych kobit do takowej roboty w niemczech w dolnej saksonii, odpowiem na wszelkie pytania i rozwieje wszelkie obawy . Praca owa sprawdzona chocby przezemnie ( sama robilam tu 5 lat) zarobki? Zaleza od ciebie daj znac moj meil. Majciax@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Znapisz do mnie 79572303
Dnia 23.11.2011 o 23:16, Go艣膰 jab艂ko rumiane. napisa艂:

Nie chc臋 pyta膰 tir贸wek, bo nie interesuj膮 mnie przydro偶ne historie. Tylko prywatki.

Udost臋pnij ten post