Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez kochanka

kochanek mnie oszukuje uczciwym wstep wzbroniony

Polecane posty

a ja mu uwierzyłam, że mnie pokochał

Gość adrianna ***
na przyszłość nie wierz kochankom :D

on nie wie, że już mu nie wierzę

Gość Eeerrr...
Kochankowie nie sa chamami, to kochanki zyja w jakims swiecie fantazji majac nadzieje, ze facet zostawi rodzine, pobiora sie i beda zyc dlugo i szczesliwie. On oszukuje swoja zone i zdradza ja z Toba, to powinno Ci dac do myslenia. Nie jade tu po Tobie zlosliwie, bo sama mialam kochankow, ale dokladnie wiedzialam czego chcialam (seksu) i nigdy nie oczekiwalam niczego wiecej, nigdy nie interesowalo mnie co robil w wolnym czasie, czy spotykal sie jeszcze z trzema innymi, bo mialam swoje zycie i rzeczy do robienia. Jeden nawet chyba powaznie chcial cos wiecej ze mna zaczac, wiec zerwalam znajomosc. Naprawde chcialabys byc z takim facetem?!? Kochankowie sa do ruchania, a nie kochania!

Gość Eeerrr...
Nie ma sensu przyjaznic sie z kochankiem. Jasne, ze mozna gdzies razem wyskozyc na drinka, czy cos zjesc raz na jakis czas, ale nalezy to bardziej potraktowac jako gre wstepna, a nie przyjazn. Czlowiek sie uczy na bledach. Nastepnym razem bedziesz wiedziec, a jezeli jestes osoba, ktora sie angazuje i nie odroznia seksu od kochania sie (w sensie making love), to moze nie powinnas miec kochankow (i nie mowie tego zlosliwie, po prostu warto nad tym pomyslec, bo po co cierpiec).

nie tyle mam złamane serce co mnie zawiódł. Ty traktowałaś ich jak żywe wibratory nic więcej? Nie da się tak do końca.

Gość Eeerrr...
Da sie, tylko zalezy czego/kogo szukasz. Ja nie chcialam byc z nikim w zwiazku, tylko miec faceta wtedy, kiedy mialam ochote, wiec dla mnie to bylo idealne wyjscie...

Gość ehhhhhhhhhh
jasne że sie nie da , ale jak się traci zaufanie to chyba gorsze od zdrady jakiejkolwiek . ja tez myślałam ze mnie oszukał ,ale się mysliłam , nie wiedziałam jak jest u Niego .teraz wiem , i jest mi przykro ze namieszalam mu w życiu na tyle ze ma jazdy z żoną , ale on i tak idzie w zaparte , pisze dzwoni , po mimo ze ona sie o tym dowie , nie zostawi dziecka , nie chce zeby się wychowywał bez ojca , ale ja tez od niego nie oczekuję takich wyrzeczeń , nie chce zeby miał jazdy ,to powinno sie kojarzyć z czymś przyjemnym , a jak przestaje takim być , czas to przerwać .