Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 29 lat

Boli mnie penis.

Polecane posty

Gość prawiczek 29 lat

Po poludniu polozylem go na stole i probowalem rozwalkowac, teraz mysle ze to bylo troche glupie, walkowanie nie sprawie jednak przyjemnosci. Na szczescie czytalem gdzies o niesamowitych doznaniach przy masturabcji za pomoca szpadla i grabi, slyszeliscie moze o tym ?

Gość Plotkara333
Owszem, ale polecam bardziej odkurzacz, mało wysiłku a jakie doznania.

Gość sękaty sek w tym
Musisz zapytac Luzera - on to praktykuje od kwartalu

Gość prawiczek 29 lat
Probowalem ale odkurzacz tego nie wytrzymal, silnik sie spalil. Jak bylem dzieckiem to mielismy pralke franie ktora miala taka wyzymaczke na korbke. Sni mi sie teraz po nocach, byla taka seksowna.... ma ktos moze cos takiego sprzedac ?

Gość Plotkara333
Nie dobrze. Może lepsza by była maszynka do mielenia? Oczywiście nie zapomnij o wyjęciu ostrzy.

Gość prawiczek 29 lat
Nie mam maszynki ale i tak pewnie by mnie to nie zainteresowalo, zimny metal to nie dla mnie. Niedlugo mama ma imieniny wiec na pewno upiecze jakies ciasto, to akurat lubie. Ostatnim razem byla zla gdy podawala na talerzykach gosciom takie rozwalone, musialem sklamac ze rozwalilo sie podczas wyjmowania z formy a nie lubie klamac, tylu tu prawiczkow a tak malo rad, co jest z nimi nie tak ?

Gość Plotkara333
Wstydzą się. Gorąca kąpiel w wannie plus żel pod prysznic mamy oraz np. pudełko po Pringelsach . To będzie to.

Gość prawiczek 29 lat
żel ???? To dobre dla mieczakow :O. Ja lubie na ostro, zamienie go na papier scierny, tylko co to sa te pringelsy ?

Gość Plotkara333
Nie pamiętasz tych ekskluzywnych chipsów w tubach, "aby się nie pokruszyły"? Po co papier ściernych 1/2 kobiet ma tak suche stopy, że jak idą po dywanie to go zaciągają.

Gość lady in red 88
ja weim co, może połóż go na podłodze aj ja podepcze go obcasami :-)

Gość prawiczek 29 lat
Stopy odpadaja, boje sie grzybicy, po drugie nie rozbieram sie przy kobietach. Chcialbym aby mi swoje sposoby zdradzili inne prawiczki, ale jak widze wola to zachowac dla siebie, sa bardzo samolubni i egoistyczni, to smutne :(.

Gość gość
Na bolącego pena mam dobrą radę należy go uciąć po co to jednemu czy drugiemu potrzebne oprócz sikania nie lepiej chodzić bez Ptaszka w gaciach ?