Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
piotrek..

zostalem okradziony we wlasnym domu

Polecane posty

przyjechałem z kolegą z klubu kolo 3 w nocy do mojego domu .Bylem pod wplywem alkocholu zasnalem przy stole kuchennym chociaz nigdy w zyciu mi sie to nie zdarzylo (sadze ze dostalem srodek usypiajacy cos takiego )doczlapalem sie nagore do sypialni rano budzac sie stwierdzilem ze mam barak bizuteri zlotej to znaczy branzolenki i naszyjnika zlotego wartosci minimum 15 tys gdy zszedlem na dol kolega siedzial na kanapie poinformowalem go o tym gdzie jest moje zloto on stwierdzil ze on nie jest zlodziejem .tej nocy przyjechal rowniez ochrona bo zle wpisalem kod alarmu do domu ale pokazalem i m dowod ze jestem wlascicielem .Tez dokladnie nie wiem czy nie byl to tzw sabotaz czy ten kolega uruchomil specialnie alarm (czekam na raport z ochrony)odnosnie co moze zrobic policja i czy moge mu zalozyc sprawe bylem tylko on i ja w domu kiedy dokonano kradziezy .A tym bardziej mam kilka watkow ze sa przeslanki ze to on zrobil.Czy mam szanse wygrac z nim sprawe bo zloto to juz pewnie dawno sprzedal .Pare minut wczesniej przed przyjazdem do domu bylem na staci paliw z tzw kolega i na kamerach jest ze mam złoto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować