Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

A co robicie?

Polecane posty

jakie kłamię! przecież własnie robię/zrobiłam :classic_cool: teraz kąpiel a Wy nie zabieracie kompów ze sobą do lejdis plejs (ałtsralijczyk nauczył mnie tego słowa :classic_cool:) ? malutka - a to Polak? :P

Gość vfdvfv
jem sniadanie, wlasnie zawiozlam siki i wymaz..do laboratorium ( moja przychodnia nie ma kuriera..co za szajs..) burdel w chacie, nie ma wolnego cm zeby nie bylo na nim zabawki..takze zaraz będe sprzątac, pozniej spacer, obiad, sprzatac, pranie, sprzątać, wykąpac dziecko, obejrzec serial w tv i spac..

Malutka ja wczoraj zrobilam mega duza zapienake z makaronu plus warzywa plus mieso plus sos ,ktorym polalam plus ser zolty i zapieklam:D Zupe tez mama,kapusniak:D Na deser pyszna czekolada z nadzieniem wisniowym:DDam Wam ja bo ja nie jadam slodyczy:P

nie ma gorszego siusiaka od Polaka - takie starocerkiewne powiedzonko :classic_cool: nestety ale polacy to idioci, każdy uważa sie za bozka i liczy na miss, radze zmienic target na niemcow/anglików, sami są często mega przystojni i nie wybrzydzają

Gość vfdvfv
to ja jeszcze się wtrące;) Nowa Zelandia kochane;) tam to dopiero dupy chodzą..co drugi jak model..ehhh nawet mi sie snil jeden ostatnio..;)

24.11.2011] 10:56 [zgłoś do usunięcia] Pani Czkawka nie ma gorszego siusiaka od Polaka - takie starocerkiewne powiedzonko nestety ale polacy to idioci, każdy uważa sie za bozka i liczy na miss, radze zmienic target na niemcow/anglików, sami są często mega przystojni i nie wybrzydzają hahahahaha :D🖐️ niewybredni:D jak to zabrzmiało:D Bibelotka ooo mniam mniam , to też mozesz mnie na obiad zaprosić:D ja już wsadziłam karkówe, niech się piecze:classic_cool: vfdvfv byłas w Nowej zelandii?:)

ale bez kamerki wchodzisz? ja tylko z kamerką bo nie chce gadac z paszczurami albo 50latkami włosi mnie zupełnie nie kreca, a spotkac zayebistego polaka to naprawde rzadkosc :o ja na 22 lata spotkałam tylko jednego :o no moze dwóch, w takim razie bede życzyłaCi powodzenia z tym Twoim :)

a co do włosów - ja mam ciemne, oczy brwi też, jeszcze jak sie podmaluje to sciemniam ludziom skad jestem typu arabia saudyjska, hiszpania, itp ;D nabierają sie :D chociaż wczoraj traifłam na jednego kolesia - holender ale taki beznadziejny jak Polak (rozmemłany, ubiór a la typowy dres w dżinsach i polo ) wiec nie pisałam mu że jestem z PL :P

Czkawka on nie jest mój😭 i nigdy nie bedzie , po prostu to internetowa znajomosc i taka też zostanie , takze ...;) No bez kamerki , raz poznałam Holendra to mi milosc drugiego dnia wyznał:classic_cool: :Daaa i wchodzę na icq chatt:P

Gość dxfvdgvfdhnggvtrfbrh
chora jestem na antybiotyki :-( lenie się w lóżku

Pani Czkawka hahaha:D ja raz weszłam własnie na ten icq ale pokoj amerykański , no i zaczepił mnie jakiś typ i daje tam po angielsku , ze on z nowego jorku , amerykanin etc , i nagle cos po polsku napisał:D ahaha , jego angielski był na tyle dobry , ze sie nie zorientowałam , ze to polak:D🖐️

a Polak z ameryki tez ciekawa sprawa i co było jak wyszlo że jest z PL ? urwałas rozmowe? :D ja na icq wchodzilam na pokój Francja raz spotkałam Polaka, ale takiego spoko, chociaż myslalam po slownictwie że ma z 30-40 lat a on miał 20 :D a poza tym pełno algierczyków i innych takich no... nieciekawych :o

On skończył:D chyba mu wstyd było:P bo ja zaczełam po Polsku pisać:D i sie zorientował , ze ja polka , wiec nie miał co wymyslec:D raz jeden "amerykanin" dał mi swój numer , tez gadał , ze z ameryki , ze amerykanin , a patrze w numerze kierunkowy włoski:D🖐️

a to o tym wlochu cos pamietam... no ja nie lubie takich sciemniaczy jak nie wiem co... albo napis "uk/germany" a tu mi jakis turkas kebabem świeci :(