Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddrytka

masturbowalam sie u nowo poznanego faceta i on to slyszal!!! :(

Polecane posty

Gość ddddrytka

spotkalam sie z nim wczesniej dwa razy. raz na kawe. raz na piwo. wczoraj wyladowalismy u niego w domu. sama nie wiem jak to sie stalo, ale zaczelismy sie calowac i prawie doszlo do zbizenia. lezal juz na mnie,ocierl sie i macal(wszystko w ubrniach). w ostatnim momencie sie opanowalam. przeciez to glupio isc do lozka z facetem tak od razu. nawet jesli mialam na to straszna ochote. zeby sie nie zlamac w postanowieniu, wyszlam do toalety i tam sie zaspokoilam reka. potem udalam sie juz do domu. bylo wszystko ok, ale on wczoraj wieczorem i dzisiaj rano z pracy przysyla mi jakies krzywe teksty. jestem prawie pewna, ze mnie uslyszal. jestem w kropce. jednoczesnie mam ochote zapasc sie pod ziemie, a z drugiej bardzo chce go jeszcze zobaczyc. wiem dalam straszna plame. jak z tego wybrnac?

Gość Terecha_e_decha
wysyla Ci teksty bo nie dalas mu doopy, ale niezle go podniecilas:P a jakie on te smsy CI pisze?

Gość ddddrytka
pytal sie czemu tak dlugo w toalecie siedzialam i co tam ciekawego robilam, bo mu sie wydaje, ze nie tylko siusiu. ale wcale dlugo nie siedzialam (bylam tak napalona) i staralam sie byc cichutko. :(

Gość Terecha_e_decha
hmmm to moze podsluchiwal napsiz mu tak, wiesz robilam siku a poza tym nie ladnie podsluchiwac....

Gość nie poniedzialek ona
hej zabawna historia, ale mysle ze powinnas z nim poprostu porozmawiac..zapytaj go w prost co maja znaczyc te smsy-poprostu sie wyprzej a potem jesli to co jest teraz miedzy wami...przerodzi sie w cos glebszego..powiesz mu prawdę.....ja bym tak zrobila..po ile macie lat

Gość ddddrytka
21 i 26

Gość Terecha_e_decha
albo wiem napisz mu ze musialas ochlonac w lazience bo nie spodziewalas sie ze sprawy zajda tak daleko....

Gość igram
ddddrytka:) zrób to przy nim oboje będziecie mieli radochę:)

dziwnie się zachowywał Nawet jak ciebie podsłuchiwał to nie powinien tego mówić Przecież co on chce przez to ugrać za mało się znacie i on powinien to wyczuć Jakiś burak Przyjrzyj się mu uważnie i zadecyduj co dalej z nim

Gość edward z jelcza
Jest bardzo podniecony tą sytuacją dlatego tak pisze. Idź w zaparte, że nic nie robiłaś z dozą niedopowiedzianych słów.

Gość posraniec
Jak będzie namolny, to napisz mu, że robiłaś kupę i nie mogłaś wycisnąć stolca, dlatego mógł dosłyszeć sapanie i jęki

Gość popaprapa ana
hahhaha jajca sobie robisz??? co ty facet jestes ze musisz sobie zwalic jak sie podniecisz??? :D i jeszcze mi nie mowi ze stękalas w tym kiblu??? :D:D nie no to prowo jest:D