Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobowtór kogos

Jestem sobowtorem znanej osoby i zle mi z tym

Polecane posty

Gość sobowtór kogos

Dzieje sie juz to od kilku lat. Nawet przefarbowalam włosy na czarno bo mnie wkurzało że każdy się patrzy, ale po urodzeniu dziecka wróciłam do naturalnego koloru bo z czarym się zle czuje to teraz jest masakra:-( jestem nieśmiała a dużo osób się gapi, nie lubie byc w centrum uwagi, nawet poszłam na wesele do rodziny to jacyś obcy goście chcieli sobie robi ze mną zdjęcia żeby si e pochwalic że byli z xx na weselu:-( Pracuje w supermarkecie i nie ma dnia żeby jakieś chłopaki nie komentowały mojego wyglądfu. Dodam że to nie jest jakaś piękna osoba, mam poprostu przecietną urodę tylko że jest ta osoba popularna od wielu lat :-(

Gość sobowtór kogos
przypominam borysa szyca :(

Gość jmrnfc
a kto to taki

Gość leniuszkaaa
a czym sie przejmujesz?? daj spokój. Po prostu ignoruj takie zachowanie.

Gość hnjghg
a kogo przypominasz??

Gość sobowtór kogos
to nie istotne kogo przypominam, to nie jest jakaś piękna aktorka, taka przeciętna tylko tyle że jest znana -( a ja jestem za bardzo nieśmiała i mi to przeszkada

Gość józef oleksy
józef oleksy

Gość aturnofthepage
mow albo spiiierdalaj

Gość sobowtór kogos
niekulturalnym dziekuje za odpowiedzi :-o ja jestem już załamana tym że się kazdy gapi :-(

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
proponuję wizytę u psychiatry bo ja tu jakąś fobię widzę.... Albo zamknij się sama w domu i nie wychodź w ogóle :)

Ja ponoc przypominam z wygladu i z charakteru ksiezniczkę Selenię z jakiejs bajki. tylko takich uszu smiesznych nie mam :) Lepiej juz przypominac kogos znanego niz postac z kreskówki :)

Gość praca na kasie
a powiedz mi jak radzisz sobie na kasie? ja nigdy nie pracowalam i chcialabym sie zatrudnic w jakims markecie i kompletnie nie wiem czy sobie poradz.e Tez jestem niesmiala... :( wrecz mam fobie spoleczna.

Gość nude nussle
Bella a myslałam że Kirsten Stewart

Gość sobowtór kogos
a skąd wiesz że pracuje na kasie? nigdzie tego nie napisałam. To pewnie jesteśz mojego miasta i wiesz o kogo chodzi :-( ale radzę sobie dobrze, tylko już mnie irytuje jak co drugi klient mi mówi że jestem podobna do xx

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
hahaha, jeśli pracowałabyś w magazynie w tym supermarkecie, to nie ogłądałaby cię duża grupa ludzi i może byś się tak nie przejmowała :) Więc drogą dedukcji wyszło, że to kasa:)

No ... tez troche jestem wampirem - przynajmniej niektore panie na kafe takie maja wyobrazenie o mnie :) Ogladalyscie juz kolejna częsc sagi - bo ja tylko pierwszą strawilam :)

Gość jeśli jesteś z mazowieckiego
to chyba wiem o kogo chodzi :-D

Gość praca na kasie
nie mialam nic zlego na mysli. Po prostu praca w markecie kojarzy mi sie z kasa, ewentualnie mozesz byc pracownikiem dzialu. Musisz sie przestan przejmowac. Bo przeciez przeszczepu twarzy sobie nie zrobisz. A koloru wlosow nie musisz przeciez od razu zmieniac na czarny moze jakas inna lekka zmiana Cie odmieni.

Gość i dlatego nigdy nie chciałabym
mieszkać na prowincji, bo tam traktują tę twoją podobizne do kogoś jako wielką sensację :( W mieście jest normalnie i nikt się niczemu nie dziwi ani nie komentuje..

Gość pani GINEKOLOG
to sobie obetnij i zafarbuj wlosy i sie inny makijaz ubierz okulary, nawet jesli ich nie potrzebujesz ,albo na odwrot kup szkielka i nie nos okularow ...przytyj lub schudnij pare kilo...naucz sie innej mimiki

Gość nawet nie wiem
No to może Cię pocieszę. Bo ja mam tak przeciętną urodę, że zdarza mi się raz na jakiś czas, że ktoś mnie bierze za kogoś innego. Najpierw myślałam, że "my się chyba znamy" to taki kiepski tekst na podryw. A potem dotarło do mnie, że tym facetom serio się tak wydaje:/ Kiedyś podchodzi do mnie facet i cześć cześć, Kasia tak? a ja, że nie, a on jak to nie, przecież poznaliśmy się ostatnio, a ja, że myli mnie z kimś i chyba myślał, że powiedziałam tak na odczepnego, bo dziwnie popatrzył i poszedł:/ A ile razy słyszałam, że jestem podobna do jakiejś koleżanki, kuzynki, itp. Masakra. Generalnie mam powodzenie, ładną buzię, ale też najwidoczniej niezupełnie jestem wyjątkowa:/