Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njsakvnjk;dV

podejrzewam ciaze,a karmie jeszcze piersia..

Polecane posty

Gość njsakvnjk;dV

jestem prawie pewna ciąży,tak samo sie czulam w pierwszej..niestety nie moge oduczuc mojego 1,5 synka karmienia,jak nie dam cyca ma ataki histerii,nie potrafi bez cyca usnac..a noce-eh szkoda gadać ;/probowalam juz wszystkiegoo i sie poddalam a teraz ta ciaza...co myslicie?

Gość njsakvnjk;dV
test moge zrobic za jakies 2 dni-jak pisze,ze jkestem pewna to jestem;) przeciez tak wczesnie do lekarza i tak nie pojde. zastanawia mnie czy sa mamy ktore karmily w ciazy i czy wszystko bylo ok... pppstaralam sie drastycznie odstawic ale nie mam sera;./

nei znam się lekarzem nie jestem ale ponoć w ciąży nie wolno karmić a pewna być nie możesz :P musiałabyś być w powiedzmy 5 ciąży by być pewna bo każda ciąża jest inna

Gość jak ciaza nie jest
zagrozona to mozna karmic, nie pisz bzdur ppp

Gość Malutka śpi...
A ja czytałam w jakimś artykule ( jak znajde to podam linka ), że w ciąży można karmić piersią, a ok. 4 misiaca dziecko samo się odsunie gdyż mleko znacznie zmieni smak i nie bedzie już chciało.

Gość jak ciaza nie jest
tak, dziecko zazwyczaj samo sie odstawi, ale nie zawsze

Gość Malutka śpi...
Trzeba usunąć spację między jedynką a przecinkiem ------ > 1 ,79401

Gość eltako
to już przesada jednego malucha i to takiego dużego karmić cycem a drugiego nosić pod sercem. A co to znaczy, że histeruzyje i próbowałaś już wszystkiego ? Chyba nie, skoro Ci się nie udało. Jesteś za miekka i dziecko to wuczuwa, robi sobie z Tobą co chce

Gość njsakvnjk;dV
macie racje jestem za miekka-jak posmarowlalam musztarda to przyniosl z kuchni scierke i wycieral...a w nocy to juz wogule nie da rady-sasiedzi tez chca spac

Gość eltako
a widzisz ulegasz mu. Sąsiadów trzeba czasem przeprosić i uprzedzić, że np w tym tyg syna pduczam od róznych rzeczy i może płakać.

Gość njsakvnjk;dV
wlasnie dzwonilam do swojej gin,znajoma babka-nie jedna przeprowadzila przez trudna ciaze i wiecie co-powiedziala,ze spokojnie moge karmic;)

Gość eltako
Bez sensu robisz moim zdaniem. To że można to oczywiste, ale po co>? Masz starego konia w domu, ciąża Cię jeszcze zmęczy a myslisz, że z czasem dziecko łatwiej zrezygnuje z cyca. Wiec będziesz karmić może dwoje, noworodek na jednej piesri a dwulatek na drugiej ??

na Twoim miejscu odstawiłabym od razu. Później będzie gorzej, starsze dziecko może obwiniać młodsze o utratę piersi itd.

Gość njsakvnjk;dV
noe bez przesady ze 17nasto miesieczny chlopczyk to stary kon,;) planowalam karmic 2lata..a ze wyszlo jak wyszlo...on coraz wiecej rozumie wiec licze na to ze jeszcze pare miesiecy i sie uda wytlumaczyc

Gość jak ciaza nie jest
skopiuj link i skasuj spacje