Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filifioniunia

nie mam ochoty na seks z mezem

Polecane posty

Gość pani GINEKOLOG
w takim razie niemam pojecia co masz za problem droga autorko!!!

Gość filifioniunia
Suchyy, a jak dlugo jestescie malzenstwem?

Gość filifioniunia
Ojjjj... ja tez nie wiem. Moze to taka wrodzona cecha charakteru poprostu?:(

Gość pani GINEKOLOG
cecha charakteru?? a niby jaka , to nie cecha charakteru, zastanow sie poprostu dlaczego masz taka niechec do seksu , moze cos sie kiedys wydazylo w twoim zyciu i teraz sie tak sama blokujesz,mi sie wydaje ze to ma podloze psychiczne

Gość ..........................,.,.
A TAM GADACIE, JA TEZ MYŚLAŁAM JESZCZE NIEDAWNO ZE ŻYĆ BEZ SEKSU NIE POTRAFIĘ A TU TABLETKI HORMONALNE I MOJE LIBIDO HMMM CHYBA ROZPŁYNĘŁO SIĘ W POWIETRZU:/ STRASZNIE JESTEM SENNA, A MOJEMU MĘŻOWI WŁĄCZA SIĘ JAZDA OD JAKIEGOŚ DŁUŻSZEGO CZASU TAK MIĘDZY 1-3 W NOCY, JESZCZE TKWIĘ W ŚNIE A TEN MNIE OBRACA, PRZEKŁADA Z MIEJSCA NA MIEJSCE, KRĘCI NA PRAWO I LEWO MATKOOOOOOOO A JA TAK MARZĘ ŻEBY MNIE ZOSTAWIŁ I POZWOLIŁ DALEJ BŁĄKAĆ SIĘ PO SENNEJ OTCHŁANI I CO ROBIĆ? TABLETEK NIE ODSTAWIE NA RAZIE, BO TO WŁAŚNIE ONE MAJĄ POMÓC MI ZAJŚĆ W CIĄŻĘ, ALE JAK JAK BZYKAĆ SIĘ NIE CHCE:(

Gość pani GINEKOLOG
tabletki anty. tez tak na mnie dzialaly odstawilam i sie sto razy lepiej czuje , czuje ze jestem kobieta,a co najwazniejsze mam ochote na seks

Gość ..........................,.,.
JA MUSZE BRAĆ NIESTETY ALE PRZEZ TO JEGO MOLESTOWANIE NOCNE POTEM W PRACY NORMALNIE SPIĘ! PRZYCHODZĘ DO DOMU , JAKIŚ OBIAD , JAKIEŚ PRANKO, WINKO , SEKS I W ZASADZIE ŚPIĘ 4 H DZIENNIE , NIEDŁUGO MAM URLOP WIĘC WYPOCZNĘ, POCHODZĘ NA BASEN, POBIEGAM ODNAJDĘ ENERGIE I BĘDZIE ŁOTR MIAŁ MNIE DOŚĆ NA JAKIŚ CZAS

Gość lidka123
żeby mi się tak chciało jak mi sie nie chce to miałabym udane życie erotyczne!!!

Gość lidka123
ale tak na serio,też nie mam ochoty na sex . czasami zeby sie rozbudzic to obejrze przed pojsciem do łózka jakis filmik erotyczny (na kompie)zeby mąż nie widział i wtedy jestem bardziej podniecona i jakos jest lepiej. ale ile mozna po kryjomu ogladac takie filmiki (czuje sie jakas zboczona wtedy) . moj mąż ma ochote codziennie sie kochac. na szczescie jest o tyle dobrze ze jak juz sie kochamy to jest nawet ok i nawet przezywam orgazm. natomisat nigdy sie jeszcze nie zdazylo zebym pierwsza zaczeła sie dobierac do niego!

Gość zalamka:(
ja mam 21 lat i tez nie mam ochoty na seks nie biore tabletek anty probowalam tez po alkocholu i nic nie bylam tez skrzywdzona a brzydze sie tym i co mi na to poradzicie?

Gość eriss77
u mnie kryzys nastąpił po trzech latach, przestałam mieć ochotę na seks. Ale uważałam i nadal uważam, że to tylko objaw innych problemów w związku. Nasz nie przetrwał, mój eks do dzisiaj uważa, że to przez brak seksu, a ja że brak seksu był już tylko ostatnim etapem.

Gość eriss77
też sobie tłumaczyłam - najpierw, że tabletki, potem stres w pracy, zmęczenie, zawsze coś. Tylko dziwnie wszystko objawy zniknęły przy innym mężczyźnie.