Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Co zrobić by złe sny się nie sprawdziły?

Polecane posty

To się dzieje naprawdę i to nie jest żadna ściema. Moje sny się sprawdzają przeważnie te symbole które mi się śnią :(( przeraża mnie to i nie daje spokoju :((

Gość michaił
jakieś przykłady można?

np przyśniło mi się że czegoś czego bardzo chcę tego nie zrobię :(( na końcu snu taki męski głos powiedział ze tego nie zrobię :(( i to się dzieje do dzisiaj :(( a tak to smierć wujka i cioci :(( jako w symbolice zapisane :(( i jeszcze kilka takich złych symboli mi się przyśniły :(( także mi się śniły ze byłem torturowany i że byłem w domu psychiatrycznych :(( najgorsze jest to że ja przeczuwam że tak będzie dosłownie, czyli ze źle skończę :(( wiem mam nerwicę lękową, to by się zgadzało po objawach jakie mam na codzień, ale gdyby to tylko się rodziło w mózgu to by się nie sprawdzało w rzeczywistości :(( najgorsze jest to że nie znam rozwiązania jak uniknąć niebezpiczeństwa które czyha na mnie :((

Niewiem jak to możliwe że się podszył? :(( ale wystarczy że się kliknie na jego nick i na mój wtedy bedzie widomo ze to podszyw.

Gość sny się w ogóle nie sprawdzają
bo to tylko efekt działania podśwaidomości w wyniku przeżyć danego dnia czy innych emocji.

Gość teztakmam
niestety, też tak miałam jak byłam młodsza i nie potrafiłam nic na to poradzić, wyśniłam śmierć wielu bliskich osób (i nie takich, które były chore od lat i leżały w szpitalu, tylko takich w kwiecie wieku) i spełniały się w ciągu około tygodnia. Po jednym, wręcz przeraźliwym, bałam się spać, przez tydzień robiłam wszystko żeby nie zasnąć, płakałam, nic to nie dawało... po jakimś czasie te sny trochę ustąpiły... ale nie kładę się spać bez włączonego tv (wtedy skupiam się na tym co leci i zwykle nie śni mi się nic tego typu - a te sny idzie wyczuć, są zupełnie inne niż takie zwykłe)

teztakmam przykro mi ze tez tak miałaś :( to jest straszne przeżycie :( ale skoro się to śni to może idzie coś zrobić? starszne to jest jak się wie że to nastąpi, a nic nie idzie zrobić :( te sny mnie prześladują od kilku lat. Przy włączonym tv albo radiu to na chwilę zasnę ale obudzę się prędzej czy później żeby zgasić tv czy radio

teztakmam idzie wyczuć bo one sa przerażające, nawet jeżeli tam na pierwszy rzut oka nie ma nic co by oznaczało śmierć itp :(

Nie ma dnia co bym nie myślał jak to przeskoczyć, co zrobić by zmienić bieg mojej historii :( bardzo boję się podjąć decyzję, boję się że znów jak zwykle wybiorę źle :( życie to nie jest gra. W życiu trzeba się milion razy zastanowić nad danym problemem, bo drugiej szansy można nie dostać :( w grze można zawsze zacząć od danego odcinka i kombinować wiele razy. W życiu nie ma takiej możliwości :(

Gość teztakmam
niestety nie potrafię Ci pomóc... u mnie sny ustały i pojawiają się bardzo, ale to bardzo rzadko, na szczęście... jedyne co mi pomogło to właśnie tv (bez niego nie zasnę, nastawiam na wyłączenie po 60-90min żeby nie musieć się budzić specjalnie i wyłączać). Nie wiem skąd bierze się to przekleństwo ale nikomu tego nie życzę. Z resztą niewiele osób w to wierzy jeśli tego nie przeżyło.

teztakmam no a może jednak mimo tego spać normalnie, może kogos się zdąrzy uratować? przeraża mnie to bardzo że te sny mi się sprawdzą dosłownie i symbolicznie :( masakra :( a nawet nie wiem jak się przed nimi ochronić. Czuję się jak osoba z wyrokiem śmierci i tylko od losu zależy kiedy wyrok zostanie wykonany :( czuję że to już nie długo :( Wiem co czują ludzie którym zostało nie wiele czasu na tym padole :( straszne tego nie da się tak po prostu opisać :(

Gość teztakmam
nie medytowałam, za to modliłam się o zabranie tego przekleństwa... na szczęście puki co sypiam w miarę spokojnie (choć od tamtego czasu nigdy nie spałam dobrze, często budzę się w nocy itp, ale przynajmniej nie mam tych snów)

Gość zhakowany umysł
módl się. nie medytuj, zwłaszcza medytacjami wschodu. Módl się do miłosiernego Boga.

Śniła mi się malutka dziewczynka, po miesiącu dowiaduje ,że moja siostra jest w ciąży, siostra śmiała się, gdy jej o tym powiedziałam, trzeci miesiąc prawie, w Holandii urodzi pewnie myślmy pozytywnie

zhakowany umysł gadam do Boga to nie jego wina a losu i moja. ŚLICZNIOTKA mnie się kiedys śnił tez symbol który oznaczał dziecko i po jakims czasie siostra zaszła w ciążę. To jeden z nielicznych snów pozytywnych co mnie się śniły

Gość yhyy
hmm , cos słyszłam o tym ze sny są odwrotnością , ale nie wiem , wrózka hakira ze mnie marna ;)

yhyy są różne rodzaje snów. Sny które bardzo podobnie będzie w realu, sny odwrotne czyli takie jak Ty powiedziałaś żę na odwrót będzie w realu, sny symboliczne czyli takie co najczęściej się sprawdzają. Senniki nie kłamią. Jest jeszcze trochę tych rodzajów snów

Gość jeżeli by założyć
że istnieje kwantowa świadomość, to może być tak, że to co się wydaje, że jest snem, po prostu dzieję się w jednej z równoległych rzeczywistości i być może może to oznaczać zapowiedź tego, co spotka bezpośrednio nas (naszą świadomość fizycznie), ale to tylko hipoteza

jeżeli by założyć może też tak byc, niewiem nie jestem znawcą snów. Chciałbym się obronić przed tym co mnie spotka a niewiem jak :( skor się to sniło mi kilka lat temu to może jest jakieś wyjście, podobno wyjście jest prawie zawsze tylko nie każdy umie je znaleźć. Myslę nad tym od kilku lat bardzo często i naprawdę milion pomysłów miałem, głupich i mniej głupich może mądre też były, bardzo boję się plan zrealizować :(

Gość mariolkaaasq
Musze wam powiedziec ze mnie snilo sie ostanio ze 26 listopada bedzie koniec swiata i ze przezyje ja maz ale zaginelo nam dziecko a teraz z 25 na 26 listopada snila mi sie nartwa coreczka ktora mylam w wannie byla martwa a ja przygotowalam ja do trumny. straszne i boje sie o nia.