Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldin452

czy niski lysiejacy facet ma sznase na dziewczyny ??

Polecane posty

Gość Ona_20.
No to jak zaczyna łysieć to niech się ogoli... chyba lepsze to niż zakola itp? poza tym mnie niewysocy faceci i ogoleni bardzo pociągają.

Gość MOjiito
ze masz prawą rekę bardziej umiesnioną niz lewą i ze generalnie jestes oblechem ktory nigdy nie miał i nie bedzie miał kobiety innej niz w formacie .jpg Wpływ testosteronu na cebulki włosowe faktycznie istnieje ale jego nasilenie to cecha osobnicza. Decydujacy wpływ na łysienie ma genetyka a potem tryb życia (stres, niedobory zywnieniowe, palenie itp) Pamietam ze w liceum chodziłam do klasy z gosciem ktory zacza łysiec gdy miał chyba z 17 lat. Do tego miał wielkie odstajace uszy, 165 cm wzrosu, i pyzatą, wiecznie czerwoną twarz. Był jednak niespotykanie charyzmatyczny, pewny siebie a dziewczyny zmieniał jak rekawiczki:D No ale to wyjatek bo osobowosc miał naprawde wybijająco sie wysoko ponad przecietnosc

Gość MOjiito
takie cechy jak łysienie czy niski wzrost są u mezczyzn oznaką albo choroby albo słabych genow wiec dla kobiet instynktownie wydają sie z reguły nieatrakcyjne. Mozna to rekompensowac innymi cechami ale tego ze to wada nic nie zmieni

Gość KsiężycowyDiament
Zależy jak niski...bo chyba nie masz 160?

Gość rozalinka,.,.,.
nergla jest jak chucherko, ma 170 jest łysiejące a laski na niego leca to zależy od charyzmy i charakteru

Gość nergal to gwiazda
nie leca na niego jak na faceta ale na kogos kto jest znany 🖐️

Gość elw546754
mnie bardzo podnieca nergalek

Gość ja znam dosc niskiego i lysiej
acego faceta okolo 170 cm wzrostu i ma lysieje na czubku glowy ale jest tak przystojny z twarzy (podobny do josha hartnetta) ze mial juz kilka dziewczyn odkad go znam (poltora roku). Wiec to ze niski lysiejacy to zawsze oblech to mit.

Gość wysoki2452
ja mam 190cm i tez lysieje ale do josha hartnetta raczej nie jestem podobny wrzucilbym swoje zdjecie do ocenki ale troche sie krepuje

Gość Ewelina
Dnia 24.11.2011 o 17:48, Czerwony przylepiec do myszki napisał:

- owsiki :classic_cool: Wiecie, że wśród lwów głównym czynnikiem doboru samca przez samice jest buja grzywa? A stary lew co juz łysieje jest odrzucany i szybko traci swój harem? Natura wie co robi. Facet ma bujne włosy = zdrowy i można się z nim rozmnażać Facet ma przerzedzone = chory, albo już dużo się pieprzył więc ma dużo dzieci czyli nie warto wiecej z nim bo ogranicza się różnorodnośc gatunku. No i łysole do piachu.

Dobre :)

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Ewelina napisał:

Dobre 🙂

Ewelinka linka

Gość big bioderko

gupoty piszecie

Gość Zawiodłam się

Ma szansę u mnie. Ale ja u niego nie. Hahahahahaha