Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cadillac

z 64 kilo na 55 . Zaczynam. Chcę być szupła bez wzdętego brzucha....

Polecane posty

Gość Cadillac

Hej Dziewczyny i Chłopaki :) piszę tu aby mocniej się zmotywowac i mieć gdzie wejść w chwilach zwątpienia :) Moja waga nie jest jakoś strasznie przerażająca ale...mam boczki, duze uda i brzuszysko jak w 3 miesiącu ciąży...... przy wzroscie 168 cm. Zaczełam 3 dni temu. byłam już dwa razy na vacu (bieżnia na podcisnienie) po 45 minut. Dzis godzina rolleticu i wieczorem też bieżnia :) Mam jeszcze możliowść chodzenia na platforme wibracyjną a do tego 1 raz w tygodniu basen i sauna. I najważniejsze DIETA. od dzis jestem na dukanie :) faza 1 :) Może jakies rady od stałych forumowiczek? moj rozmiar to 40...zawsze byłam postrzegna za normalną ( w chwilach kryzysu za krąflejszą) a chce byc FIT !!! :):):) Ktoś ze mną?

Gość Cadillac
zapomnialam dodac : mam 25 lat i lubię sport. nie mam zanikow kondycji fizycznej :P

Gość *liliann
Mogę Ci kibicować :) Cel masz podobny do mojego, wiek taki sam. Ja nie mam możliwości na chodzenie na takie wszystkie cuda, ale mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni. Wagę już miałam 57, ale zamiast dojść do 55 to oddaliłam się ;)

Gość Cadillac
super :) a jak juz mialas to 57 samopoczucie pewnie bylo duzo fajniejsze...? :) bo ja troche sie czuje jak pączek... ;) a jesli chodzi o te cuda to mam je w bardzo okazyjnej cenie i bardzo bliziutko ...wiec az zal nie chodzic :) a jaką stosowalas diete i ile wazylas? :)

Gość *liliann
Tylko MŻ i bardzo dużo ćwiczyłam. A potem przestałam i poszło z powrotem. Ważyłam 78.

Gość celeatia1
No to ja też dołączam. 33 lata. 164 cm, 64 kg, moim problemem nie jest brzuch a nogi, uda, w najszerszym miejcu ok 58 cm oraz takie "bułki" nad kolanami. Dziś 6 dzień ćwiczę na stepperze (po 30-40 minut) oraz jem dwa razy mniej niż wcześniej, bez pieczywa, bez ziemniaków. Cudem też nie jem słodyczy ZERO to mój sukces bo zawsze mimo diety coś podjadałam. Czekam na efekty i by te nogi schudły...

Gość celeatia1
No to ja też dołączam. 33 lata. 164 cm, 64 kg, moim problemem nie jest brzuch a nogi, uda, w najszerszym miejcu ok 58 cm oraz takie "bułki" nad kolanami. Dziś 6 dzień ćwiczę na stepperze (po 30-40 minut) oraz jem dwa razy mniej niż wcześniej, bez pieczywa, bez ziemniaków. Cudem też nie jem słodyczy ZERO to mój sukces bo zawsze mimo diety coś podjadałam. Czekam na efekty i by te nogi schudły...

Gość Cadillac
Celeatia no to ja trzymam za Ciebie kciuki :) Ja juz jestem po tygodniu cwiczen i nie objadania sie i fakycznie widze juz roznice. Tzn az tak mi boczki nie wsytają z jeansow :P Ale niestety w weekend wypilam winko ( musialam cos uczcic i nie bylo rady ) ale dzis znowu ide na vacu :) Kurcze naprawde polecam bo w zeszkym tygodniu bylam 4 razy po 45 minut i widze ze dziala :) w tym tygodniu bede 3 razy i postaram sie chodzic do konca miesiaca tak 3-4 razy w tyg :) Pewnie bedzie duzo lepiej :)

Gość sassssssssssssssssss
ciążowy brzuch? Chodzi Ci oto, że jakbyś komuś obcemu wypieła swój brzuch to pomyślałby, że jesteś w 3miesiącu ciąży???? Bo ja mniej więcej tak mam! Nie jest tłusty, tylko "ładnie uformowany" jak do ciąży! Jak mniej jem itp to rano jest płaski, ale po zjedzeniu jabłka, już ciążka! mam 170cm i 59kg

Gość kosta cukru
Hej Cadillac vacu naprawdę działa- polecam! Jednak jeżeli można, zamiast wydawać kolejne pieniądze na rollectic i jakieś platformy proponowałabym Ci zwykły aerobik w fitness clubie. Na zajęciach masz możliwość ćwiczenia wszystkich partii ciała. Nie wiem jak Ty masz- ale na przykład u mnie jeżeli jeździłam np. na rowerze to super były pośladki i uda, a górna część ciała np. ramiona nie były jędrne i są do tej pory jak dwa patyki. Generalnie chodzi mi o to że może lepiej jest chodzić na ćwiczenia które będą angażowały wszystkie mięśnie ciała. Życzę powodzenia w odchudzaniu!

Gość cadillac
mialam jojo i twrz waze 88 kg :((((((((((((((((((((((