Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna wrocławianka

Podoba mi się świetny przystojny facet ale boję się zagadać, więc zgodziłam się

Polecane posty

Gość piękna wrocławianka

na podryw pewnego kolegi, taki sobie nudziarz, żeby ten fajny poczuł się zazdrosny i spróbował zadziałać. Jeżeli to go nie zmotywuje to widać wcale mu na mnie nie zależy. Wiecie... czasami widujemy się na spacerach i tak pięknie się do siebie uśmiechamy :) Normalnie aż drżą mi kolana. Ciekawe czy wreszcie pokaże, że jest mężczyzną i coś zrobi w moim kierunku? ❤️

Gość nunczako
Looooser się nie uśmiecha- twierdzi, że to niemęskie. Jakby wiedział coś o męskości.... Reszta prowo zabawna 8/10

Gość gry5647y65
Taka miłość się nie zdarza w realu

Gość czy wy wiecie co to jest
"na podryw pewnego kolegi, taki sobie nudziarz, żeby ten fajny poczuł się zazdrosny i spróbował zadziałać. " Jeżeli to go nie zmotywuje to widać wcale mu na mnie nie zależy. Wiecie... czasami widujemy się na spacerach i tak pięknie się do siebie uśmiechamy Normalnie aż drżą mi kolana. Ciekawe czy wreszcie pokaże, że jest mężczyzną i coś zrobi w moim kierunku? nie szkoda ci czasu ...

Gość czy wy wiecie co to jest
"Ciekawe czy wreszcie pokaże, że jest mężczyzną i coś zrobi w moim kierunku?" oO zapomnij

Gość czy pokaże
że jest mężczyzną ? przeciez luzer to eunuch , więc korniszon nie da się nawet wywlec z gaci

Gość piękna wrocławianka
jeżeli to ty jesteś tym wysokim chłopakiem w takim porządnym stroju to może to i ja

Gość Piękny Wrocławianin
tak to ja, stórj mam piękny jak z obrazka, czekaj Skarbie tylko kota nakarmię, zwalę sobie gruchę, ,umyję ręce i cały jestem twój to co idziemy na piwo w Mini-Browarze „Spiż ?????

Gość nie mam zielonego - bella
"Podoba mi się świetny przystojny facet ale boję się zagadać, więc zgodziłam się na podryw pewnego kolegi" tez tak zrobilam

Gość piękna wrocławianka
na pewno jest w kościele, bo ma prawicowe poglądy. oddam mu się w dniu ślubu. tylko niech działa wreszcie!

Gość liberian girlll
kurcze spałam tyle czasu i nadal chce mi sie spac :/ normalnie dzis jest jakis taki senny dzien nudy masakryczne i pogoda oblesna