Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jacie o jacie

Jakie studia wybrać ??

Polecane posty

Gość o jacie o jacie

W tym roku zdaję maturę. W zasadzie poprawiam. Moje drugie podejście. Zdałam polski, matmę, anglika. Teraz sobie podwyższam przedmioty dodatkowe -wos i geografię Ale powiem Wam szczerze nie wiem jakie studia powinnam wybrać.Nie mam pojęcia. Jakie są ciekawe kierunki ??

Gość jest wiele ciekawych
np.łopatologia

Gość Hunter 2-1
Z poprawianą maturą proponuję zaoczne...

Gość no dobra to teraz
Dlaczego zaoczne ?? Czy to znaczy, że kiedy poprawiłam maturę nie mogę iść na dzienne ?? Sorki - rok przerwy. Nie wiem co się zmieniło w przepisach.

Gość Hunter 2-1
Jeżeli gdzieś jest o tym wzmianka, że matura została raz nie zdana to napewno żadna dobra uczelnia nie przyjmnie Cie na studia dzienne. Swego czasu było tak z amnestią matura zdana, ale studia dzienne odpadały..

Gość hahahaha ale łom!
Hunter 2-1 najwyraźniej sam na zaoczne tylko może liczyć i to na prywatnej uczelni, bo ewidentnie nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Autor/ka poprawia wyniki, bo chce lepsze, a nie poprawia, bo nie zdała ŁOMIE!!!

Gość hola hola !!!!!!
A gdzie ma być o tym wzmianka ??? Z tego co dziewczyna pisze ONA POPRAWIA WYNIK!! Podwyższa się wynik po to, żeby mieć większe szanse dostania się na studia. Raz. Dwa. Przedmiotów dodatkowych NIE MOŻNA nie zdać ponieważ nie ma progu zdawalnośi - to jest przedmiot dodatkowo wybrany przez Ciebie. Trzy. Gdyby nie zdała - nie otrzymałaby świadectwa maturalnego. Dopiero po zdaniu wszystkich obowiązkowych przedmiotów może takie świadectwo otrzymać. AMNESTIA to był jednorazowy incydent. Jak najbardziej może iśc na studia dzienne. Jeżeli nawet nie zdałaby w pierwszym terminie - nie wiem z polskiego. Napisałabym poprawkę na 80 procent to na świadectwie będzie miała wynik, który otrzymała. TYLKO, że z datą wystawienia czy terminu w którym zdawała.

Gość Hunter 2-1
Proszę nie obrażać :D myślałem, że nie zdała matury i teraz ją pisze ponownie, z kierunków polecam filologie wszelakie jeśli czujesz się humanistką i lubisz uczyć się języków obcych...

Jeżeli gdzieś jest o tym wzmianka, że matura została raz nie zdana to napewno żadna dobra uczelnia nie przyjmnie Cie na studia dzienne. Hahahaha, ale jestes zjebany i głupi. Można i nie zdać 100 razy, liczy sie wynik końcowy, który wpisuje sie przy rekrutacji. Komputer przeciez nie widzi, który raz zdawana była matura. 😴