Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswertyuop

pytanie o ebay- wygralam aukcje bardzo drogi przedmiot

Polecane posty

Gość aswertyuop

pytanie o ebay- wygralam aukcje bardzo drogi przedmiot ,wygralam go bardzo tanio ,powiedzmy wartosc 1000 f a ja zaplace 50 funtow, czy ten facet moze sie wycowac? bo napisalam do niego i nie mam odpowiedzi i sie zastanawiam co kombinuje

Gość tralala sialala
ja bym się w jakiś sposób próbowała upewnić, mój znajomy na Ebayu kupił łódź za 12 tyś dolców i nigdy nie zobaczył ani łodzi ani kasiorki. Nie chce Cie straszyć bo ja tam nic nie kupowałam ale jestem raczej nieufna....

Gość aswertyuop
ten przedmiot jest do odebrania osobiscie ,ale jego wartosc ...nie zaplacilam tych 50 funtow moge mu dac przy odbiorze ale on sie nie odzywa.. ogolnie bedzie do tylu pare tysiecy ..

wiesz ja robie zakupy na ebay regularnie od ilus tam lat. kupilam jakies 200 przedmiotow drozszych i tanszych i ne zdarzylo mi sie zeby sprzedajacy cos kombinowal.. takze mam zaufanie. a wklej moze link do tej aukcji?

Gość aswertyuop
ja tez na ebay mam 172 pozytywow. poprostu zalezy mi na tym i facet milczy. nie podam linka sorry

Gość aswertyuop
juz sie wyjasnilo ;)) powiem wam ze jestem zdumiona adresem he he bede w zamku ;)) dziekuje wam

mnie raz facet oszukal na 200f,ale zwrot dostalam:) btw ebay jest swietny, zawsze wszystkim polecam i nawet tescie tam kupili juz pare rzeczy

Gość OMMMGGGG
"tescie" : |

Gość o maj god o maj god
hahahaha jakie ludzie problemy maja :D ja tez zartem mowie tescie i co??

Gość Znów nie ogladacie uważnie
No i co ? Teście tez czasm tak sie mówi ... Tez mi powód do śmiechu :o

Gość ebayowce
jesli t byla aukcja to sprzedawca mogl ustalic cene minimalna i ci nie sprzedac danego przedmiotu bo bedzie dla niego mało opłacalne. po drugie. jesli zgodzi sie na ta kwote i wplacisz mu pieniadze a towar do ciebie nie djdzie, jestes chroniona przez buyer proyection jak rowniez paypal protection. otwierasz mu na paypalu case i w tym momencie ebay sprawdza co sie dzieje i jesli sprzedawca sie nie wywiazal to EBAY zwraca ci kase i tyle. nie musisz sama sie wyklucac ze sprzedawca. zakupy na ebayu sa bezpieczne wiec powodzenia

Gość ja miałam ostatnio sytuację
taką-wybidowałam iphona 4 na ebay'u za 340ł nie było ceny minimalnej ani buy now , zapłaciłam za niego ale laska co go sprzedawała odesłała mi kase wymigując sie ze niby błąd na ebay jest i ona nie dostała tej kasy ale zeby jej wystawić komentarz pozytywny to wtedy ta kasa do niej dotrze !!zeby w to uwierzyc musiałabym być idiotką. Okazało się ze laska nie ma zamiaru sprzedać go za 340ł i za wszelka cene chciała unikać kontaktu przez ebay tylko telefonicznie! zeby nie było potwierdzenia jej decyzji na ebay -oczywiscie dostała negatywa a ja nie dostałam iphona :( A Ty droga autorko jesli masz mozliwość odebrania przedmiotu osobiście to nie płać teraz tylko przy odbiorze. Ja z wieloma rzeczami tak robie ze kupuje te co są blisko zeby podjechać i odebrać- odrazu sprawdzam ich stan .