Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tym razem to znowu ja/

W tym topiku obalamy mity krążące w polskim społeczeństwie

Polecane posty

a szczególnie tu na kafe:D zaczne od czesto pojawiającego się tu na forume mitów: 1. "Kobieta mająca XXX partnerów ma z zasady bardziej luźną tzipkę od takiej która miała jednego partnera". Pochwa tak jest zbudowana ze sie rozciąga i zwęża. Jesli już coś mogłoby miec wpływ to nie ilośc partnerów ale częstotliwość stosunków ale to i tak niezauważalnie. Jedynie poród drogą naturalną ma istotny wpływ na "luźność" . ewentualnie masturbacja gasnicą🖐️ Występowanie: najczęściej spotykane u mężczyzn z małymi penisami próbujący w ten sposób zwalić winę na kobietę nie chcąc myśleć o swojej mikroknażce. 2. "Krótki penisełe to dramat, każda kobieta mnie wyśmieje już zawsze zostane prawikiem. przegrałem życie" Statystycznie według badań i ankiet dla kobiet ważniejszy jest obwód a nie długość. ZByt długi penis moze sprawiać wręcz bół i wykluczać niektóre pozycje. Występowanie: prawiki z kafe szukający 21413432 powodów na to by się usprawiedliwić i wyszukać powodów by przypadkiem nie skonczyć z prawictwem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować