Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada emocjonalna,.,.,.,.

Moj maz

Polecane posty

pisal kilka tygodni smsy z jakas kobieta z internetu,poznal ja na jakims czacie,nie widzialam ich,ale o pogodzie pewnie nie pisali.Od kilku tygodni zachowywal sie jakos dziwnie,spal z komorka pod poduszka,caly czas nosil ja przy sobie,zamyslal sie i caly czas pisal do kogos smsy,wczoraj przyszedl rachunek za telefon,na billingu bylo czarno na bialym ,ze pisal z jakims nieznanym numerem,codziennie nawet po kilkadziesiat esow,zadzwonilam pod ten numer odebrala jakas mloda kobieta o nieznanym mi glosie.zadna znajoma czy kolezanka,otworzylam butelke wodki zeby miec odwage mu to powiedziec i sie troche znieczulic,na poczatku krecil,a potem sie przyznal,wszystkie smsy mial wykasowane,pna pytanie o czym z nia rozmawial,stwierdzil ze o duperelach,jasne,i by sie z tym kryl,od wczoraj nie moge na niego patrzec ,rzygac mi sie chce na jego widok,ze tak mnie zawiodl,czuje sie jak smiec.

Gość współczuję ci szczerze
bo teraz nic nie bedzie tak samo. niestety latwo przez byle zdrade zmienic zwiazek w koszmar.

Gość zhakowany umysł
to znak STOP ale dla ciebie... zastanów się, czego w waszym małżeństwie brakuje I naprawcie to razem :)

Gość zhakowany umysł
TY masz chyba jakis duży problem ze sobą... jesli oboje w małżeństwie mają chore emocje to potrzeba im pomocy z zewnatrz. Walnijcie sobie terapię małżeńską, powinno pomóc 🖐️

Rozmawialam z nim,stwierdzil ze go zaniedbuje i nie poswiecam mu dostatecznie duzo czasu,tylko jak mam miec czas kiedy pracuje po 10 godzin,zajmuje sie domem i chora babcia,to jest wytlumaczenie zeby oszukiwac osobe ktora sie rzekomo kocha ,nie wierze mu czuje taki fizyczny bol,ze nie chce wogole na niego patrzec.

Gość zhakowany umysł
PRZESTAŃ HISTERYZOWAĆ! I potraktuj to co sie stało jak punkt zwrotny w waszym małżeństwie... O zdradzie mogłabys mówić jakbys weszła do pokoju meża i zastała go tam o 6 rano z "tylko kolezanką"

daj se na luz :O problem jest między wami drutem kolczastym to się bydło grodzi :P faceta nie przyspawasz :D takie życie ;) jedne kwiatki więdną inne zakwitają :classic_cool: